Advert

Ergani’de minibüsler kurallara uymuyor

Ergani İlçesi’ndeki minibüsler, yoğun vaka artışına rağmen kurallara uymuyor. Yolcu sayısının kısıtlı tutulması gereken minibüslerde ayakta yolcu bindirilerek ‘korona yolculuğu’ yapılıyor. Vatandaşlar,  kurumların denetimleri yeteri kadar yapmadığını dile

Ergani’de minibüsler kurallara uymuyor
Bu içerik 2619 kez okundu.

Kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alarak pandemiye dönüşen koronavirüsü, her geçen gün artarak ilerlemeye devam ediyor. Özellikle Diyarbakır’da ve İlçelerinde yanlış anlaşılan 'kontrollü sosyal hayat', koronavirüsün ikinci dalga olarak seyretmesini beraberinde getiriyor.

Kontrollü sosyal hayatı yanlış anlayıp, koronavirüs tedbirlerine uyulmayan Ergani İlçesi’nde toplu taşımada belirlenen koronavirüs tedbirleri hiçe sayılıyor. Minibüslerde ayakta yolcu taşıması yasak olmasına rağmen, ilçe genelinde bu kurala az sayıda dikkat ediliyor. Vatandaşlar ise söz konusu durumun; denetimlerin az olmasından kaynaklandığını belirterek, bu konuda yetkililerden gereken adımların atılmasını istiyor.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 salgını tedbirlerine ilişkin dün yaptığı açıklamada ise" Toplu taşımada tüm illerimizde ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir" dedi.

Kaynak Tigris Haber

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı