Advert

Başsavcı Kocaoğlu ile hakim ve savcılara veda yemeği

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun adli ve idari yargı 2020 yılı yaz kararnamesi ile İzmir ilçesi Çeşme’ye Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Başsavcı Burak Kocaoğlu ile birlikte tayinleri çıkan 2 savcı ve 3 hakime veda yemeği verildi.

Başsavcı Kocaoğlu ile hakim ve savcılara veda yemeği
Bu içerik 6875 kez okundu.

Ergani  Adliyesi’nde görev yapan 2 savcı, 3 hakim ile Ergani Cumhuriyet Başsavcısı Burak Koaoğlu’nun görev yerleri değişti. Çeşme Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Kocaoğlu ile tayini çıkan hakim ve savcılar için Hilar Sosyal Tesisleri’nde veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Ergani Kaymakamı ve Ergani Belediye Başkan vekili Adulselam Öztürk, Ergani Cumhuriyet Başsavcısı, Çeşme’nin yeni Başsavcısı Burak Kocaoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Uzunbayır, tayini çıkan hakim ve savcılar ile adliye personeli ve davetliler katıldı.

Veda yemeğinin açılış konuşmasını yapan Ergani Cumhuriyet Başsavcısı Burak Kocaoğlu, Yaklaşık 2 yıllık bir sürenin ardından Ergani Cumhuriyet başsavcılığından ayrılmış bulunuyorum. Vedanın kalanlar için zor olduğunu ancak ayrılanlar için daha zor olduğunu dile getirdi. Duygu yüklü ve duygusal bir konuşma yapan Kocaoğlu, Bu tür ayrılıklar yaşanırken, hayatın gerçeğide bu. Bu vesileyle görev yeri değişen ve kalan hakim ve savcı arakadaşlarımıza yeni hayatların da başarılar dilerim dedi.  

Düzenlenen veda yemeğin de Kaymakam ve Ergani belediye başkan vekili Abdulselam Öztürk tarafından Kocaoğlu’na Türk Bayrağı ve plaket verildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var