UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU OPERASYONU
Bu içerik 1305 kez okundu.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, ağaç altına çuvallar içerisinde gizlenmiş vaziyette, 314 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı Bağlan Mahallesi kırsalında ağaç altına çuvallar içerisinde gizlenmiş vaziyette 314 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır il Jandarma Komutanlığınca, Lice ve Hazro ilçeleri dağlık ve kırsal alanında Jandarma Komando Timleri ve Güvenlik Korucularının katılımı ile operasyon icrasına başlan dığı belirtildi.

Açıklamada, “Devam eden operasyonda gerçekleştirilen temas ve adli arama faaliyetleri neticesinde; Lice ilçesi Bağlan Mahallesi kırsalında ağaç altına çuvallar içerisinde gizlenmiş vaziyette 314,100 kg esrar maddesi ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır.” denildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
PKK fesih kararı Diyarbakır’da Halaylarla karşılandı
PKK fesih kararı Diyarbakır’da Halaylarla karşılandı
Çüngüş’de 47 yıllık sessizlik: İtalyan Köyü Hayalet Yerleşkeye Dönüştü
Çüngüş’de 47 yıllık sessizlik: İtalyan Köyü Hayalet Yerleşkeye Dönüştü