Advert

Başkan Yalçın, Zabıtayı kutladı

Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın, Zabıta teşkilatı'nın kuruluşunun 187. yıl dönümü nedeniyle zabıta personelini kutladı. Belediye hizmet binasında bir zabıta personeli ile bir araya gelen Başkan Yalçın, özverili çalışmalarından dolayı personeli tebrik

Başkan Yalçın, Zabıtayı kutladı
Bu içerik 3460 kez okundu.

Yalçın, burada yaptığı konuşmada, zabıta teşkilatının huzurun güvencesi olan bir kuruluş olduğunu belirterek, arzu edilen hususun vatandaşın zabıtaya kolaylık sağlaması olduğunu ifade etti.

Zor bir görevi icra ediyorlar

Halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlarla zabıtanın mücadele ettiğini vurgulayan Yalçın, teşkilatın bu manada zor bir görevi icra ettiğini belirtti. Zabıtanın sokaktaki seyyar satıcıdan işportacıya, halkın sağlığını ve huzurunu tehdit eden tüm unsurlara karşı aktif bir mücadele gerçekleştirdiğinin altını çizen Yalçın, şunları kaydetti:

"Zabıta teşkilatı, halk için çalışan, başta sağlık olmak üzere huzurun güvencesi olan bir kuruluştur. Arzu edilen husus zabıta teşkilatımıza vatandaşlarımızın yardımcı olmalarıdır, zabıtanın görevini kolaylaştırmaktır. Zabıta ekiplerimiz bizlerle halkımız arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Zabıtalarımız belediyemizin de vitrinidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle bizlere güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir."

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine