Advert

Mouro İcardi Diyarbakır Eğil'e davet edildi

Mouro İcardi Diyarbakır Eğil'e davet edildi
Bu içerik 1120 kez okundu.

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde okul duvarına çizilen resminin önünde çocukların çektiği fotoğraf paylaşan Mauro İcardi, Diyarbakır Eğil'e davet edildi.
Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde okul duvarına çizilen süper golcü Mauro İcardi'nin portresinin önünde çekilen fotoğraf, İcardi tarafından sosyal medya hesabından paylaşılınca, İcardi Eğil'e davet edildi. 
Eğil Belediyesi, Yenişehir Mahallesinde bulunan Atatürk İlkokulunun duvarlarına süper golcüler Mauro İcardi, Edin Dzeko ve Vincent Aboubakar'ın portlerini çizdi. Çocuklar İcardi'nin portresinin önünde fotoraf çekip sosyal medyada paylaşılınca İcardi buna kayıtsız kalamadı. 
Galatasaray'ın süper golcüsü İcardi, dün önce fotoğrafı milyonlarca takipçisi olan sosyal medya hesabından paylaştı. İcardi, aynı fotoğrafı bugün üzerine, "Her çocukta nesillerimizin tarihine eklenecek yeni bir bölüm vardır. Küçük Aslanlar büyür" mesajı ile bir kez daha paylaştı. 
Eğil Kaymakamı Volkan Hülür, Eğil'de çekilen bir fotoğrafın İcardi tarafından paylaşılmasından çok mutlu olduklarını belirterek, İcardi'yi Eğil'e davet etmek istediklerini söyledi. 
Eğil'de şimdi merak edilen konu, İcardi'nin mi Eğil'e geleceği yoksa portresi önünde fotoğraf çektiren öğrencilerin mi Galatasaray'a götürülüp İcardi ile bir araya geleceği oldu. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı