Advert

Ergani'de taziye evlerine dev destek

Ergani'de taziye evlerine dev destek
Bu içerik 1598 kez okundu.

Ergani Belediyesi ilçe ve kırsalda bulunan taziye evlerine dev yardım kampanyası başlattı.

Ergani Belediyesi, ilçe ve kırsal mahallelerde ihtiyaç görülen taziye evlerine sedir ve sehpa desteğinde bulundu. Şimdiye kadar merkez ve kırsalda toplam 120 taziye evine yardımda bulunulduğunu belirten belediye yetkilileri, yardım kampanyasının devam edeceğini belirtti.

YARDIM KAMPANYASININ MALİYETİ 3 MİLYON TL
Ergani ilçe belediyesi bölgede yaygın olan taziye kültürünü yaşatmak ve kaybı olan vatandaşlara destek olmak adına taziye evlerine yardım desteği çalışması başlattı. Belediye şimdiye kadar 120 taziye evinde 1000 adet sedir ve 1000 adet sehpa yardımı yapıldığını ve toplam maliyetin 3 milyon 810 bin  TL’ye ulaştığını açıkladı.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA
Belediye tarafından yapılan açıklamada ise, “Belediyemizden Taziye evlerine büyük destek. Toplumumuzun önemli öğelerinden Taziye kültürünü yaşatmak ve kaybı olan vatandaşlarımızın yanında olmak adına taziye evlerimize sedir ve sehpa desteğinde bulunuyoruz. Ergani Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili sayın Ahmet Karaaslan’ın talimatlarıyla, merkez ve kırsal mahallelerimizde bulunan taziye evlerine toplamda; 1000 adet sedir ve 1000 adet sehpa ve masa dağıtımımız devam ediyor” ifadelerine yer verildi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı