Advert

Ergani'de tonlarca su israf ediliyor!

Ergani'de tonlarca su israf ediliyor!
Bu içerik 1196 kez okundu.

Ergani ilçesinde Adnan Menderes Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında bir aydan bu yana patlayan içme Suyu şebekesine müdahale edilmesi tonlarca suyun israf edilmesine yol açıyor.

TOKİ sakinlerinin DİSKİ Müşteri hizmetlerine defalarca başvurmasını rağmen müdahale edilmemesi tepkiye neden oldu.

Müdahale edilmemesi nedeniyle tonlarca su heba olurken, vatandaşlar, sürekli su tasarrufundan dem vuran DİSKİ'ye bu tutumundan dolayı veryansın ediyor.

153 ihbar hattı mı? Savcılık hattı mı?

Bir bina sakini, patlayan şebekeye müdahale edilmesi için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 153 ihbar hattını aradığını ifade ederek, "ihbar hattını oluşturmak için kişisel verilerimi paylaşmam istendi. Ad soyad ve TC kimlik bilgilerimi vermeme rağmen ana babanın da adını istediler. Böyle bir mantık olamaz. Ben bir şebekenin onarılmasını istiyorum. Adli bir olayın ihbarını yapmıyorum" dedi.

Tonlarca su israf oluyor!

Günlerdir tonlarca temiz içme suyun heba olduğunu belirten bina sakini, "Gazze'de insanlar bir damla su için çırpınırken, Diyarbakır'da tonlarca temiz su heba ediliyor. Su tasarrufundan dem vuran sürekli kampanyalar düzenleyen bir kurumun bu davranışı doğrusu bizi üzdü. Daha fazla israf olmadan su şebekesinin onarılmasını istiyoruz. Yazıktır, günahtır" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı