Advert

Bir Türlü Tamamlanamadı!

Bir Türlü Tamamlanamadı!
Bu içerik 1465 kez okundu.

Esat TAŞTEKiN
Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü'nce Diyarbakır-Elazığ Karayolu'nun Ergani ilçesi çıkışında üç yıl önce başlatılan kaldırım bakım ve onarım çalışması tepkiye yol açtı.
Ergani ilçesi kemertaş mahallesi Elazığ karayolu kenarına yapılan yaya kaladırımları bir türlü tamamlanamadı.
Ergani ilçesi kemertaş mahallesi Elazığ karayolu kenarına yapılan yaya kaladırımları çökmüş durumda. 200 metrelik bölüme yapılmayan kaldırım çalışmasına mahalle sakinleride tepki gösterdi. 


Kış ayında yağan yağmurla birlikte evlerine gidemez olduklarını belirten Mahalle sakinlerinden Cengiz Ercengiz, Karayolları tarafından başlatılan kaldırım düzenleme çalışmaları üç yıl önce başlamıştı. 800 metrelik bölümü tamamlandıktan sonra bilinmeyen bir neden den dolayı kalan 200 metrelik bölümünün yapılmadığını ifade ederek,"Evlerimizin önüne kadar gelen kaldırım çalışması birden bire durduruldu. iki yıldır kaldırım yapılmasını bekliyoruz. Kim tarafından ve ne amaçla durdurulduğunu bilmediğimiz bu konu nedeniyle mağdur olduk. Yağan yağmurda evlerimizin önü dere yatağına dönüştü. Araçlarımızı park edemiyor, dükkanlarımızı açamıyoruz. Karayolları bölge Müdürlüğü'nün kalan 200 metrelik bölümünü yapmalarını bekliyoruz. Evlerimizin önünden geçen 200 metrelik kaldırım düzenlemelerinin devamını istiyoruz. Yapılan kaldırımda çökmeler meydana gelmiş.Kış ayında yağmur suları derin çukurlar oluşturmuş, çamurdan dolayı evlerimize ve dükkanlarımıza giriş çıkışlarımız zorlaştı.Mağduriyetimizin daha fazla büyümemesi için yetkililerden ricamız, çalışmaları tamamlamalarıdır" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak