Advert

Ergani Trabzon'da tanıtıldı: Kardeşlik köprüsü kuruldu

Ergani Trabzon'da tanıtıldı: Kardeşlik köprüsü kuruldu
Bu içerik 775 kez okundu.

Ergani Belediyesi ile Trabzon Arsin Belediyesi arasında imzalanan kardeş kent protokolüyle iki farklı kültür bir araya geldi. Diyarbakır ve Ergani fotoğrafları sergide Trabzon halkına tanıtıldı.
 Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan ve beraberindeki heyet, “Kardeş Kent” protokolü çerçevesinde Trabzon’da Arsin Kaymakamı ve Arsin Belediye Başkanı’nı makamında ziyaret etti.
ERGANİ HEYETİ TRABZON’U GEZDİ
Ergani heyeti, “Kardeş Kent” protokolü çerçevesinde Arsin Kaymakamı Ömer Sirkeci ve Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy’u makamında ziyaret etti. Heyet, Trabzon ve Arsin’nin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.
ERGANİ FOTOĞRAFLARI SERGİLENDİ
Ziyarette yerel yönetimler tarafından yapılan hizmetlerin incelenmesinin yanı sıra Trabzonlu vatandaşlarla hasbihal edildi. Fotono21 Derneği tarafından çekilen Diyarbakır ve Ergani fotoğrafları sergide Trabzon halkına tanıtıldı.
KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ KURULDU
İki kadim şehrin kardeşliğinin daim olması, protokolün şehirlerdeki turizm, kültür, tarih, hizmet gibi birçok alanda gelişime katkı sağlaması, hayır ve güzelliklere vesile olması dileklerinde bulunuldu. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak