Advert

İlişkide erkeklerin nefret ettiği davranışlar!

İlişkide erkeklerin nefret ettiği davranışlar!
Bu içerik 1834 kez okundu.

Erkekler duygularını ifade etmek konusunda kadınlar kadar başarılı olamıyor. Hatta bazen ilişkilerinde konuşmaktan korktuğu çok fazla detay olabiliyor.

Oysa erkeklerin de kadınlar gibi ilişkilerinde asla tahammül edemediği bazı davranışlar var. Kadınlar bu davranışları kontrol edemediğinde erkeklerin ilişkiden soğumasına sebep olabiliyorlar.

Kadın erkek ilişkileri her zaman karmaşık olmuştur. Kadınların da erkeklerin de bir ilişkiden beklentileri birbirinden çok farklı olabilir. Ancak erkekler özellikle ilişkilerinde kadınların yaptığı bazı davranışlara asla tahammül edemiyor. İşte erkeklerin eşlerinin yapmayı bırakmasını dilediği bazı şeyler!

  BİR KONUYU UZATMAK

Erkekler, kadınların bazen bir konuşmayı uzatma eğiliminde olduğunu düşünüyor. Erkekler kadınların bazı konuları neden uzattığını asla anlamıyor.

Kavga ederken veya tartışırken konuyu gereksiz yere uzatmak yerine bir çözüme ulaşmak gerekir. Kadınlar bir anlaşmazlığı bırakmayı ve onu sürüklemeyi reddettiklerinde, erkeklerin hüsrana uğrama olasılığı yüksek oluyor.

DÜŞÜNÜRKEN RAHATSIZ EDİLMEK

Kadınların tek istediği, bazen eşleriyle konuşmak ve sohbet etmektir. Ancak erkekler bir şey hakkında derin derin düşünürken genellikle sessiz kalma eğilimindedir. Ancak kadınlar aynı zamanda onları rahatsız etme ve bir şeylerin yanlış olduğunu düşünme eğilimindedir.

Erkekler sadece sessiz kalmayı ve bir süre yalnız kalmayı sever. Bu sebeple partnerinizi düşünmek istediğinde yalnız bırakmanız daha doğru olur.

GERÇEKÇİ OLMAYAN BEKLENTİLERE SAHİP OLMAK

Romantik filmler genellikle kadınları çok fazla etkiliyor. Kadınlar romantik filmlerin etkisiyle eşlerinden gerçekçi olmayan beklentiler içerisinde giriyor.

Bu filmlerde karakterlerin belirlediği çıta çok yüksek ve yaşananlar gerçek değil. Bu, kadınların erkeklerden büyük jestler beklemesine yol açar ve bu da sonuçta erkeklere büyük bir yük getirir.

İPUÇLARINI ANLAMAZLAR

Bazen kadınlar, erkeklerine sevdikleri veya yapmayı tercih edecekleri bir şey hakkında ipuçları verme eğilimindedir. Ancak erkekler genellikle ne kadar bilgisiz olursa olsun, kadınların verdiği ipuçlarını pek anlamazlar. Partnerlerinin daireler çizerek konuştuklarını hissederler ve onları tamamen kafaları karışır.

HOBİLERİNİ SEVİYORMUŞ GİBİ YAPMAK

Erkekler, partnerlerinin hobilerini gerçekten sevmek yerine onları seviyormuş gibi yapmasından nefret eder.

Kadınlar, partnerleriyle eşit olabilmek ve onlarla bolca vakit geçirebilmek için rol yapma yoluna gidebilirler. Kadınlar, erkeklerin rol yaptıklarını göremediğini düşünebilir ama aslında görebilirler. Erkekler kadınlar yaptığı bu rolden adeta nefret eder.

UZUN SÜRE HAZIRLANMAK

Çoğu erkek, kadınların erkeklere kıyasla hazırlanmalarının daha uzun sürdüğünü düşünür. Kadınlar hazırlanmak için 10 dakikaya ihtiyaçları olduğunu söylüyor ama sonunda saçı, makyajı, elbisesi vs. dahil her şeyi yapmak tam bir saat alıyor. Erkekler bu kadar uzun süre beklemekten nefret ediyor

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak