Advert

Amedspor’un ölüm kalım maçı, yönetimden kritik çağrı

Amedspor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, zorlu Pendikspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Amedspor’un ölüm kalım maçı, yönetimden kritik çağrı
Bu içerik 6616 kez okundu.

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Amedspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Pendikspor ile karşılaşacak. Tarihi maç öncesi Amedspor yönetimi basın toplantısı düzenledi. Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısına Başkan Metin Kılavuz, Teknik Direktör İbrahim Cezayir, basın sözcüsü Mirza Tanaman, yönetim kurulu üyeleri Cemal Doğrul ve Mehmet Ali Acar katıldı.

İnsanlar bu takımı desteklemesin mi?

Sezon başından bu yana birçok engel ile karşılaştıklarını belirten Amedspor Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, “Halen engel devam ediyor, engelleri mücadele ile aştık, aşmaya çalışıyoruz. Son 3 maçta 11 kişiye karşı oynamadık. Buradan hakemlere çağrıda bulunuyoruz, lütfen taraf olmasınlar. Hakemliğin görevi ne ise onu yapsınlar. Biz itirazlarımızı görüntülü olarak ilgili kurumlara ileteceğiz. Bu takıma karşı ön yargıların sona ermesini istiyoruz. İnsanlar bir futbol takımını desteklemesinler mi?, bir gönül bağı olmasın mı?, Binlerce gence sportif anlamda hizmet sunmaktayız. Evet bu halk kırmızıyı seviyor, sadece sporda değil, her alanda sarıdan yeşile geçiş olmalıdır artık. Her şey bir tarafa bırakın futbolcuların hakları yenmemelidir” şeklinde konuştu.

amedspor-(2).jpg

 Kadınlara ücretsiz

Futbol Federasyonunun faaliyetlerini eleştiren Kılavuz, “Bölgede bu faaliyetler yok denecek kadar azdır, 11 kişiye karşı oynamak istiyoruz, hakemler bu işte tara olmasın. Amedspor, zorlu süreçlerden geçerek bugünlere geldi. Zorlu süreç bir başkanın tek başına altında kalkabileceği bir süreç değildir. Amedspor 4 büyük kulüpten daha fazla bir kitleye sahip olan bir kulüptür. Bugün zaman biz olma zamanıdır. Pendik maçı çok önemlidir, bütün kenti bu maçı davet ediyoruz. Bu maçı ne olursa olsun bu maçı almak zorundayız. Kulübümüz adına 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyoruz. Maçı kadına ücretsiz yapıyoruz. Kadın çiçek değil, kimliktir, bir toplumun özgürleşmesi kadının özgürleşmesinden geçer. Kadın taraftarlarımızı da maça bekliyoruz” çağrısında bulundu.

Türkiye rekora gidiyor

Türkiye’nin taraftar yasağında rekora gittiğini belirten Kılavuz, “Bir futbolda rekabette en önemli ayağı, taraftar desteğidir. Ama ne yazık ki İl güvenlik kurulu kararları ile Amedspor taraftarı hiçbir maçta takımını destekleyemiyor”

amedspor-(3).jpg

Taraftar bizi yalnız bırakmasın

Teknik Direktör İbrahim Cezayir ise, “Geçen hafta öne geçmemize rağmen maalesef hakimlerin inanılmaz derecede taraflı bir tutum sergilemesi beklemediğimiz bir mağlubiyete sebep oldu. Arkamıza bakmayacağız, dersler çıkarıp yürümek zorundayız. Pendik maçı ile galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Güçlü taraftarı olan bir camiadır Amedspor. Pendik maçına iyi hazırlanıp galibiyet ile ayrıldıktan sonra takımı hak ettiği noktaya getirmek istiyoruz. Taraftara çağrıda bulunmak istiyoruz, bizi yalnız bırakmadılar, bu hafta daha iyi desteklemelerini istiyoruz. 30 bin kişiyi maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı