Advert

Sayan, Yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı

AK Parti Ergani ilçe Başkanı Şükrü Sayan, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken hayvanlar için doğaya yem bıraktı.

Sayan, Yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı
Bu içerik 2758 kez okundu.

Maden Yolu üzerindeki Makam Dağı eteklerine giderek yanında getirdiği ekmek ve yem bırakan Başkan Sayan, herkesin özellikle bu tür havalarda aç kalan hayvanları doyurması gerektiğini söyledi.

Hafta içi Ergani ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatını olumsuz etkilerken, doğada bulunan yabani ve kanatlı hayvanlarda açlıkla karşı karşıya kaldı.

Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük yaşayan kanatlı hayvanların imdadına AK Parti Ergani ilçe Başkanı Şükrü Sayan ve yönetim kurulu üyeleri yetişti.

Maden yolu üzeri Makam dağı eteklerinde yanında getirdiği yemleri hayvanların yemesi için doğaya bırakan Başkan Şükrü Sayan, kendi imkânlarıyla her fırsatta kış aylarında doğaya az da olsa yem bıraktığını ifade ederek, Orman ve Tarım ilçe Müdürlüğünün de olumsuz hava koşullarından dolayı yiyecek bulamayan hayvanlar için doğaya yem bırakılmasını tavsiye etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı