Advert

ERGANİ KARA TESLİM OLDU

Ergani İlçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 101 köy yolu ulaşıma kapandı.

ERGANİ KARA TESLİM OLDU
Bu içerik 5120 kez okundu.
Ülke genelinde etkili olan kar yağışı Ergani ilçesini de Çarşamba günü itibariyle etkisi altına alırken, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve köylerde eğitim ve öğretime ara verilirken, merkeze bağlı 101 köy yolu da uzun süre ulaşıma kapandı. Yamaçlar ve Çayırdere köylerinde hastaların hastaneye ulaştırılabilmesi için iş makineleri ambulanslara yol açmak için uzun süre uğraş verdiler.
KAR YAĞIŞI HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ
Ergani ilçesini etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle merkeze bağlı köy yolları ulaşıma kapanırken, ilçe milli eğitim müdürlüğünden yapılan açıklamada ise eğitim ve öğretime ara verilerek okulların tatil edildiği duyuruldu. Şehir merkezindeki ana arterlerde yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan ilçe belediye başkan yardımcısı Deniz Sever, ilçe merkezindeki ana arterlerde greyderlerle yol açma ve tuzlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, sürücülerin trafiğe zincirsiz ve çıkmamaları gerektiğini söyledi. Öte yandan Büyükşehir belediyesi ulaşım yetkililerinden alınan bilgilere göre, etkisi devam eden kar yağışı nedeniyle bütün köy yollarının ulaşıma kapandığı, yağışların hafiflemesinin ardından iş makineleriyle yol açma çalışmalarının aralıksız süreceği bildirildi.
VATANDAŞLAR KARIN KEYFİNİ ÇIKARDI
Kar yağışının gece boyunca devam etmesi beklenirken, kar bazı yerlerde trafikte aksamalara neden oldu. Vatandaşlar ise, yağan karın keyfini çıkardı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı