Advert

Gülistan, Kırsalda Aranacak

Günlerdir kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku için arama Baraj Gölü’nde yürütülen çalışmaların yüzde 95’i tamamlandı. Gülistan, artık kırsalda da aranacak.

Gülistan, Kırsalda Aranacak
Bu içerik 5153 kez okundu.

Günlerdir kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku için arama çalışmaları sürdürülürken, Vali Tuncay Sonel'le görüşen aile, zanlı Zainal Abarakov’un yurtdışı çıkışına önlem amacıyla gözetim altında tutulduğunu aktardı.  Kendisinden 9 gündür haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku için bir yandan arama çalışmaları sürerken, bir yandan da akıbetinin açıklanması ve arama çalışmalarının her yerde yürütülmesi talebiyle eylemler yapılıyor.

 Baraj gölünde olmadığı netleşiyor

 Günlerdir Baraj Gölü’nde yürütülen çalışmaların yüzde 95’i tamamlanırken, AFAD ve Jandarmanın yanı sıra Su Altı Arama Kurtarma ve Deniz Kuvvetleri’nden özel bir ekip Uzaktan Kumandalı Sualtı Tespit Cihazı (ROV) ile arama çalışmalarına katıldı. Buna rağmen barajda Gülistan Doku’ya ait herhangi bir ize ulaşılamadı.

 Aramalar kırsalda sürecek

 Ancak alınan bilgilere göre, Vali Tuncay Sonel’in arama çalışmalarının baraj gölünde sürmesini istediği belirtildi. Baraj gölünün yanı sıra Dinar Köprü kıyısı ve üniversite çevresindeki kırsal kesimlerde aramalar başlatıldı.

 Vali: Abarakov gözetimimiz altında

 Gülistan Doku’nun en son görüştüğü tespit edilen Zainal Abarakov’un yurtdışına kaçtığı yönündeki iddialar üzerine Doku ailesi, Vali Sonel ve emniyet müdürüyle görüştü. Bu görüşmede aileden edinilen bilgilere göre Vali Sonel’in kendilerine Zainal Abarakov’un yurtdışına kaçmadığını, yeterli delil bulunamamasından kaynaklı gözaltına alamadıklarını ve şu anda gözetimleri altında olduğu bilgisini paylaştığı belirtildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı