Advert

Bozuk yollar vatandaşı bezdirdi!

Ergani’nin modern bir ilçe görünümüne kavuşması için yapılan yatırımlar kapsamında ilçeye kazandırılan doğalgaz yapım çalışmaları vatandaşları canından bezdirdi.

Bozuk yollar vatandaşı bezdirdi!
Bu içerik 3679 kez okundu.

İlçedeki doğalgaz şehir şebekesi çalışmalarını üstlenen yüklenici firmanın vurdumduymaz tavır takındıklarını öne süren ilçe halkı, “İlk kez doğalgaz kullanacağımız için büyük sevinç yaşıyoruz. 2018 yılından bu yana sabırla bu doğalgazın gelmesini bekledik. Doğalgaz 2018 yılı itibariyle ancak ilçemize geldi. Ancak çalışmalar sanki biraz baştan sağma, bir şekilde sürüyor. Yüklenici firma personeline bir şey soramıyoruz” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
"YOLLAR YAPILANA KADAR BİNMEYECEM"
Doğal gaz çalışmalarında yolların çukurlaştığını belirten Mehmet Kaymak Yaşadığı olay hakkında açıklama yaptı. Kaymak; "Bir ayda 3 kere ön düzeneyi tamir ettirdim. Çalışıyoruz kazandığımız parayla arabanın masraflara yetişemiyoruz. Öneceki gün birden bire yağmur bastırdı bozuk yollardaki çukurlarda suyla doldu doğal olarak görmüyoruz araçla biraz hızlı geçerken tekerin yanı çukura denk geldi aracın tekeri kesildi. Yine yaptırdım ama artık arabaya binmeyecem şehir içi minibğslerine binecem yollar yapılana kadar tekrar bir masrafı kaldıracak gücüm kalmadı" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı