Advert

DİYAR’DA HEDEF NAZİLLİ

Son haftalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla ligin üst sıralarına hızla tırmanan ve üçüncülük koltuğuna yerleşen Diyarbekirspor’da tüm güzler deplasmanda yapılacak Nazilli Belediyespor maçına çevrildi.

DİYAR’DA HEDEF NAZİLLİ
Bu içerik 2937 kez okundu.

Mehmet ÇAKAN

TFF 3. Lig 3. Grup Takımlarından Diyarbekirspor’da Nazilli Belediyespor mesaisi başladı. Seyrantepe Spor Tesislerinde gerçekleşen çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Teknik direktör Selahaddin Dinçel gözetiminde gerçekleşen idman, neşe içinde geçti.

Diyarbekispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Nazilli Belediyespor ile zor bir deplasman maçı yapacaklarını söyledi.

Dinçel, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Nazilli Belediyespor’un güçlü bir ekip olduğunu belirtti.

FUTBOLCULARA ÖVGÜ

Dinçel, ligin en önemli maçlarından birini oynamak için Aydın’a gideceklerini kaydetti.

Dinçel, şöyle dedi: “Aydın’da yapacağımız müsabaka, iki takımın kazanmak isteyeceği bir maç olacak. Amacımız bu deplasmandan istediğimiz sonucu alıp, başarılı olmaktır.”

Futbolcularına övgüler yağdıran Dinçel, “Teknik direktörlerin en büyük arzusu karakterli ve kaliteli oyuncularla çalışmaktır. Bu konuda ben şanslıyım. Çünkü çok kaliteli ve karakterli oyuncularla birlikteyim. Onlarla başarılı olacağımızı ve Diyarbekirspor’u hak ettiğimiz yere taşıyacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var