Advert

65 bin metrekare yol asfaltlanacak

Ergani Belediyesi, doğalgaz çalışmaları sonucu bozulan cadde ve yolları asfaltlayacak.

65 bin metrekare yol asfaltlanacak
Bu içerik 3527 kez okundu.

Ergani Belediyesi, doğalgaz çalışmaları sonucu bozulan cadde ve yolları asfaltlayacak. İhale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte Ergani ilçe merkezinde 65 bin metrekarelik yol tamamen asfaltlanacak. Ayrıca yol asfaltlama çalışmaları sırasında sökülecek parke taşları da ihtiyaç duyulan alanlarda kullanılacak.

Ergani Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Ergani'de doğalgaz çalışması sonucu bozulan yollar ile ilgili çalışma yürüttüklerini ifade ederek, ‘’Otogar kavşağından başlayarak saat kulesinden devam eden ana arterimiz, Dicle yolunun sonuna kadar; yine eski Diyarbakır yolundan yüksekokul önünden geçerek Yenişehir ana arterine bağlanana kadar; eski Diyarbakır yolundan Güldoğan petrole çıkan cadde ve merkez üç yoldan Diyarbakır-Elazığ yolundaki dört yola kadar toplam 65 bin metre karelik yolumuz sıcak asfaltla yenilenecektir. Buralardan sökülen parke taşlarımız da ayrıca ihtiyaç duyulan yerlere kullanılacaktır. Bu işlem ihale sürecindedir. Süreç tamamlanınca fiili çalışmalar hızla başlayıp sonlandırılacaktır. Kış mevsiminin olumsuz şartlarından etkilenmemek adına her türlü tedbirin alınacağı konusunda hemşehrilerimiz müsterih olsun’’ dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
kimsesis mahle     2019-09-10 şirin evler mah.çermik çadesi bu tarafa hizmet getirin sayın başkanım.bu saydıgınız yerlerin 1000/ 1 hizmet gelmiyor bu tarafa...?
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var