Reklamı Geç
Advert
Advert

Diyarbakır’da 29 Memur Görevden Uzaklaştırıldı

​​​​​​​Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde, PKK örgütüyle iltisaklı olma iddiasıyla 29 memur görevden uzaklaştırıldı. 8 işçinin de iş akitleri askıya alındı.

Diyarbakır’da 29 Memur Görevden Uzaklaştırıldı
Bu içerik 1833 kez okundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 31 Mart Yerel Yönetimler seçimleri öncesinde terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı oldukları gerekçesiyle görevden uzaklaştırılan ve seçimlerden sonra göreve gelen HDP Belediye Başkanı tarafından göreve tekrar iade edilen 29 memur yeniden görevden uzaklaştırıldı. Bu kapsamdaki 8 işçinin de iş akitleri askıya alındı.

Ayrıca, PKK’ya yönelik operasyonda gözaltına alınan Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selda Aydın Baran görevden uzaklaştırıldı. 2 başkanlık danışmanının da görevlerine son verildi. Görevden uzaklaştırılan personel ile ilgili olarak inceleme ve soruşturma işlemleri başlatıldı.

 

diyarbakır belediyesi hdp
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Perşembe Pazarı Sokağı Yenileniyor
Perşembe Pazarı Sokağı Yenileniyor
Çermik'te ölü bulunan kadının ismi belli oldu: Faili akrabası çıktı!
Çermik'te ölü bulunan kadının ismi belli oldu: Faili akrabası çıktı!