Advert

Ergani'de doktor ‘güvenlik koridoru’ ile odasından çıkarıldı!

Ergani'de doktor ‘güvenlik koridoru’ ile odasından çıkarıldı!
Bu içerik 6348 kez okundu.

Binlerce hastaya sağlık hizmeti veren Ergani Devlet Hastanesi’nin tek göz doktoru Cansev Şekerler, aşırı yoğunluktan dolayı mahsur kaldığı odasından özel güvenlik personellerinin açtığı ‘güvenlik koridoru’ arasından kurtarıldı.

Dr. Şekerler, odasından çıkarken hastaların sözlü saldırısıyla karşılaşırken, 1 aydan bu yana günlük 108 hasta muayene ettiği öğrenildi.

Elazığ’ın Maden, Diyarbakır’ın Ergani, Çermik, Dicle ve Çüngüş ilçesinden gelen binlerce hastaya sağlık hizmetinin verildiği Ergani İlçe Devlet Hastanesi’nde son 15 gündür ‘Göz Doktoru’ eksikliği tepkiye neden oluyor.

Haftalardır tek bir göz doktorunun görev yapmak zorunda olduğu Ergani Devlet Hastanesi’nde göz muayenelerinde büyük yığılmalar yaşanıyor.

Randevulu hastanın dışında Çermik İlçe Jandarma Komutanlığına alınacak Geçici Köy Korucu adaylarının rapor için yönlendirildiği hastanede Dr. Cansev Şekerler, muayene odasında mahsur kaldı Mesai bitmesine rağmen muayene olmak isteyen hastalar Dr. Şekerler’in odasında çıkmaması için kapıyı açmasına için vermedi. Muayene kapısı tekmelenen ve sözlü hakaretlere mazur kalan Dr. Şekerler, olay yerine gelen hastane güvenlik elemanları tarafından açılan ‘güvenlik Koridoru’ altında binbir güçlüklü odasından çıkarıldı. Bir vatandaşın çektiği görüntülerde, Dr. Şekerler’in odasından çıkarıldığı sırada hastaların sözlü saldırılarına ve yuhlamalarına maruz kaldığı görüldü. (Haber Merkezi)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı