Advert

Çermik Belediyesi’ne personel alımında mülakat tarihi belli oldu

Çermik Belediyesi’ne personel alımında mülakat tarihi belli oldu
Bu içerik 1553 kez okundu.

Diyarbakır Çermik Belediye Başkanlığı bünyesinde KPSS şartının aranmadığı istihdam edilmek üzere personel alımındaki şartlar ve mülakat tarihi belli oldu.

Çermik Belediyesi Personel Ltd. Şti tarafından alımı yapılacak kadrolara başvurmak isteyen adayların başvuruları 11 Ağustos itibariyle başladı. Personel alımı ile ilgili bilgileri sizler için derledi.

Diyarbakır Çermik Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartının aranmadığı personel alımında başvurular 11 Ağustos tarihinden itibaren alınmaya başlandı.

Personellerin istihdam edileceği kadrolar şu şekilde:

15 güvenlik görevlisi

3 iş makinası operatörü

3 büro elemanı

5 şoför

1 veteriner

18 yardımcı hizmetler destek görevlisi

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru genel şartları şu şekilde açıklandı:

1. Türk Vatandaşı olmak,

2. En az ilköğretim mezunu olmak

3. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

4. Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

5. Erkek Adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, emekliliğe hak kazanmamış olma ya emekli olmamak

6. Görevini devamlı yapmasına

GÖRÜŞME VE MÜLAKAT

Öte yandan personel alımı ile ilgili görüşme ve mülakatların Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ile yapılacağı belirtilirken, tarih ve saat 17 Ağustos Perşembe günü saat 10:00’da Belediye hizmet binasında gerçekleştirileceği açıklandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak