Advert

ADVAN ALINDI, YAĞMUR iSTiFA ETTi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır il teşkilatı, dün şok ve ani kararlarla sarsıldı. il Başkanı Halit Avdan, genel merkez tarafından görevinden alındı. Kadın Kolları il Başkanı Sibel Yağmur da görevinden istifa etti.

ADVAN ALINDI, YAĞMUR iSTiFA ETTi
Bu içerik 3721 kez okundu.

 

DiYARBAKIR- Adalet ve Kalkınma Partisinde dün şok gelişmeler yaşandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’daki il Başkanları Toplantısı’nda Taraf Gazetesi’ne verdiği ‘Dindar Kürtler BDP’ye oy veriyor’açıklamasından dolayı sert çıkarak bazı ulusal gazetelerin haberlerindeki iddialara göre ‘Benim böyle bir il başkanım olamaz’ dediği Diyarbakır il Başkanı Halit Advan’ın genel merkez tarafından görevden alındığı bildirildi.  Kulislere bomba gibi düşen bu gelişmeden sonra gazetecilerin ulaşmaya çalıştığı Advan telefonlara cevap vermedi. Ankara’da olduğu ve büyük moral bozukluğu yaşadığı belirtilen Advan’ın açıklama yapıp yapmayacağı bilinmezken, yerine bu hafta içinde sürpriz bir ismin atanacağı konuşuluyor.

 

O AÇIKLAMALARI BAŞINI YEDi

Geçtiğimiz günlerde ulusal bir gazeteye verdiği röportajda ‘Bölgedeki dindarlar BDP’ye oy veriyor’ sözleriyle Başbakan Erdoğan’ın tepkisini çeken ve  parti içerisinde de tartışma konusu olan Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır il Başkanı Halit Avdan, dün genel merkez tarafından görevinden alındı. Advan’ın Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın talimatı üzerine görevinden alındığı ileri sürüldü. Advan’ın yerine il başkanlığına kimin atanacağı ise merak konusu.

 

YAĞMUR iSTiFA ETTi

AK Parti Diyarbakır il  Teşkilatında dün şok gelişmeler yaşandı. Önce il Başkanı Halit Advan’ın genel merkez tarafından görevinden alındığı haberleri geldi, ardından Kadın Kolları Başkanı Sibel Yağmur’un istifa ettiği  haberi teşkilatta şok etkisi yarattı. istifa ettiğini doğrulayan Kadın Kolları Başkanı Yağmur, ‘ Partime ve kimselere küskün değilim. Almam gereken bir karardı aldım. istifam kabul edildi Genel Başkanımla helalleştim’ dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine