Advert

“Seni bu hale düşürenler gün yüzü görmesin”

“Seni bu hale düşürenler gün yüzü görmesin”
Bu içerik 2935 kez okundu.

Yazar Azad Penaber, Kaya’nın son görüntüsünü sosyal medya hesabından, “Seni bu hala düşürenler gün yüzü görmesin” mesajı ile paylaştı.
Ergani ilçesinde yaşayan ve 8 yıl önce katıldığı ses yarışmasında birinci olan ve daha sonra erkek arkadaşı tarafından vurularak yüzde 98 engelli kalan Mutlu Kaya’nın son hali paylaşıldı. Yazar Azad Penaber, Kaya’nın görüntüsünü, “Seni bu hala düşürenler gün yüzü görmesin” mesajı ile paylaştı.
Katıldığı ses yarışmasında birinci olduktan sonra bütün dikkatleri üzerine çeken Mutlu Kaya’nın hayat hikayesi bundan sonra acılarla doldu. Erkek arkadaşı Veysi Ercan tarafından 8 yıl önce başından 4 kurşun ile vurulan Kaya, yüzde 98 engelli kaldı. Hala başında bir kurşunu taşıyan Kaya’nın tedavi süreci devam ediyor. 
Ablası ve avukatı da öldürüldü
Mutlu Kaya’nın ablası Dilek Kaya da, 2020 yılının Mart ayında erkek arkadaşı Astsubay Yusuf Ç. tarafından öldürüldü. Mutlu Kaya’nn avukatlığını da yapan Diyarbakır Barosu avukatlarından Müzeyyen Boylu da, Diyarbakır’da çocuklarının gözleri önünde doktor eşi Mesut Issı tarafından öldürülmüştü. 
Yazar Panaber, Kaya’nın son görüntüsünü paylaştı
Yazar Azad Penaber, Mutlu Kaya’nın son görüntüsünü, “Seni bu hala getirenler gün yüzü görmesin be güzelim. Videoyu onlarca kez gözlerim dolarak tekrar tekrar izledim” mesajı ile paylaştı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak