Advert

MHP Diyarbakır İl yönetiminde deprem

MHP Diyarbakır İl yönetiminde deprem
Bu içerik 3652 kez okundu.

MHP Diyarbakır İl Örgütü, yönetim kurulu toplantılarına katılmadıkları ve partiyi yıpratan konuşmalar yaptıkları gerekçesiyle 11 yönetim kurulu üyesini üyelikten çıkardı. Yönetim, parti kimliği ve araç koruma tanıtım kartlarını geri istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Örgütü, yönetim kurulu toplantılarına katılmayan ve parti aleyhinde çalışmalar yaptığı gerekçesiyle 11 yönetim kurulu üyesini üyelikten çıkardı.

‘Partimizi temsil etme yetkileri yok’

MHP Diyarbakır İl örgütü, görevden alınan yönetim kurulu üyeleriyle ilgili açıklama yapıt. İl örgütünün yaptığı yazılı açıklamada, “Aşağıda adı soyadı belirtilen kişilerin istifa etmeleri, yönetim kurulu kararı ile parti içi görevlerine son verilen veya üst üste 3 kez yönetim kurulu toplantılarına katılmadıkları için parti yönetim kurulu üyelerine son verilen bu şahısların partimiz il yönetimi ile hiçbir bağları kalmamıştır. Aşağıda ismi yazılan kişilerin MHP Diyarbakır İl Başkanlığı adını kullanarak faaliyet yürütmeleri yada kamu kurum ve kuruluşlarında partimizi temsil etme yetkileri yoktur. MHP Diyarbakır il yönetimi adına faaliyet yürütmeleri halinde gerekli yasal işlem başlatılacaktır. Görevden alınan bu şahısların parti kimliklerini ve araç koruma tanıtım kartlarını partimize iade etmeleri için gerekli işlem başlatılmıştır” denildi.

Görevlerine son verilen yönetim kurulu üyeleri şunlar:

Mehmet Şah Tokal, Şeyhmus Azar, Abdullah Özpirinççi, Bayram Denizhan, Hüseyin Özmen, Sadullah Tuncalp, Şeref Adıgüzel, Nezir Atasoy, Halil Süleyman Akıncı, Ebru Beken Dinçel ve Oğuz Çiçekçi.

Görevden almalarla ilgili Amida Haber’e konuşan MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktad Arslan, söz konuşu kişilerin toplantılara katılmadığını belirterek, “Her partinin bir tüzüğü ve kuralları var. Partimizin sorunları parti içinde konuşulur. Partimizin yıpratılmasına izin vermeyiz. Genel merkezle istişare yaptıktan sonra yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla bu yönlü bir karar aldık” dedi

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak