Advert

Diyarbakırlı isim Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı oldu!

Diyarbakırlı isim Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı oldu!
Bu içerik 465 kez okundu.

14 Mayıs seçimlerinde CHP 4’üncü sıradan Diyarbakır milletvekili adayı gösterilen Av. Cevdet Nasıranlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı oldu.
Daha önce CHP Doğu Masası koordinasyonunda görev alan Diyarbakır Milletvekili adaylarından Cevdet Nasıranlı’ya yeni bir görev verildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu imzasıyla Cevdet Nasıranlıya gönderilen görevlendirme yazısında “Cumhuriyet Halk Partisi nezdinde ‘Siyasi işler ve seçim propagandası’ konusunda çalışmalar yapmak üzere ‘Genel Başkan Başdanışmanı’ olarak görevlendirilmeniz uygun görülmüştür” ifadelerine yer verildi.
AK Parti'de siyasete başlayan ve Diyarbakır'ın merkez ilçesi Kayapınar Belediyesi başkanlığına aday olan Cevdet Nasıranlı, 2022'de AK Parti'den istifa edip CHP’ye geçmişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Dünyada bir ilk: İsveç’te seks spor olarak kabul edildi
Dünyada bir ilk: İsveç’te seks spor olarak kabul edildi
Diyarbakır milletvekilleri Meclis’te yemin etti
Diyarbakır milletvekilleri Meclis’te yemin etti