Advert

Amedspor’a uygulanan deplasman ‘zulmü’ bitti

Amedspor’a uygulanan deplasman ‘zulmü’ bitti
Bu içerik 4282 kez okundu.

Amedspor’a deplasman maçlarında getirilen taraftar yasağı uygulaması 7 yıl aradan sonra kalktı.

TFF 2. Lig Beyaz grupta Play-Off’lara katılmayı garantileyen Amedspor’da sıcak bir gelişme yaşandı. Amedspor’a deplasman maçlarında getirilen taraftar yasağı uygulaması 7 yıl aradan sonra kalktı.

Kulüp açıklama yaptı

Taraftar yasağı uygulamasının kalktığını Amedspor Kulübü duyurdu. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “20 Mayıs Cumartesi günü, saat 15:00'de İzmir Menemen Şehir Stadında oynayacağımız Menemen F.K karşılaşması için deplasman yasağı bulunmamaktadır. Misafir takım biletleri maç günü gişeler de satılacaktır. Bilet fiyatı 40 TL olarak belirlenmiştir” denildi.

‘Play Of müsabakalarında da yasak kalksın’

ramazan-tugay1.jpg

Kararı memnuniyetle karşıladıklarını belirten Mezopotamya Taraftarlar Derneği Federasyonu Başkanı Ramazan Tugay, “Geçtiğimiz aylarda Batman ve Hatay’da kalkmıştı. Onun dışında Türkiye’nin bir çok yerinde taraftar yasağı uygulandı. TFF’ye bağlı olan Amedspor her deplasmanda küfürler ve ırkçı hakaretlere maruz kalıyordu. Play Off müsabakalarında taraftar yasağı uygulamasının kalkmasını istiyoruz. İzmir’deki deplasman yasağının kalkması sevindirici” ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı