Advert

MHP’li Özmen: “Ergani’yi il yapacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde miting havasında seçim bürosu açılışı yaptı.

MHP’li Özmen: “Ergani’yi il yapacağız”
Bu içerik 2502 kez okundu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde miting havasında seçim bürosu açılışı yaptı. Açılışta konuşan MHP'li milletvekili adayı Hasan Özmen, "Devlet Bey bize bir söz vermiş. Ergani'yi il yapacağız demiş. Allah'ın izniyle Ergani'yi il yapacağız.” dedi.
MHP Diyarbakır İl Teşkilatı, seçim bürosunun açılışı için Ergani’ye çıkarma yaptı.
200 araçla konvoy halinde Ergani’ye giriş yapan MHP Diyarbakır teşkilatı, önce ilçede şehir turu yaptı, ardından 500’den fazla kişiyle seçim bürosunu açtı.

“4 DÖNEM ERGANİ İLÇE BAŞKANLIĞI YAPTIM”

Miting havasında gerçekleşen açılışta açıklamalarda bulunan MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan, “Selam olsun sofralarında Ergani Ovası’nın bereketi eksik olmak olmayan annelerimize, ablalarımıza, selam olsun umudumuz olan çocuklara, selam olsun onurlu ve cefakar babalarımıza. Bugün burada baba ocağında, ata toprağında olmaktan gurur duyuyorum. Sizlere bakınca Ergani Ovası’nın bereketini, Makam Dağı’nın muhteşem manzarasını görüyorum. Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz yıllarda 4 dönem Ergani ilçe başkanlığı yaptım. Üstün başarılarımız genel merkezimiz tarafından takdirle karşılandığı için Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkanlığına atandım. Bu benim olduğu kadar Ergani halkı için de bir gurur kaynağıdır. Bu başarımızı inşallah sizin de desteklerinizle Ankara’ya, Gazi meclisimize Diyarbakır’dan bir MHP’li milletvekili göndererek taçlandırmak istiyoruz. İşte o zaman başta Ergani ilçemiz olmak üzere bütün Diyarbakırlı halkımıza hizmet edeceğiz. Bu vesileyle bilge liderimiz, tutarlı ve kararlı liderimiz Devlet Bahçeli Bey Efendi’nin selamlarını sizlere iletmek istiyorum” dedi.

SEÇİM VAATLERİ SIRALANDI

Tekrar iktidar oldukları takdirde seçimle ilgili partisinin vaatlerini açıklayan Başkan Arslan; “Muhtaç durumdaki ailelere aylık temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri harcama kartları olan ‘Hilal Kart’ verilecek. Böylece aynı yardımlar nakit olarak verilecektir. Bu ailelerin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacaktır. AVM ve zincir marketlere karşı esnafımızın rekabet imkanlarını arttıracak tedbirler alacağız. Tarımsal destekler, üretici refahını arttıracak şekilde düzenlemeler yapılacaktır. Şoför esnafımızın araç alımlarında ÖTV düzenlenmesi yapılacak. Ergani ilçemizde TOKİ evlerinin yapılması sağlanacaktır. Hepinizin bildiği gibi bu seçim yüz yılın seçimi olacaktır. Bu seçim sonucunda ya huzur ve güven ortamı sağlanmaya devam edecek yada eski günlere geri dönülecektir. Ya terör sokaklarımızda halkımızı rahatsız edecek. Yada güvenle evlerimize, iş yerlerimize ve bağ bahçelerimize gideceğiz. Ya dış güçlerin maşaları ortalıkta dolaşacak yada onurlu milletimiz, al bayrağımız altında ilelebet yaşayacaktır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü bu seçime bağlıdır” diye konuştu.

“ERGANİ’Yİ İL YAPACAĞIZ”

MHP’li milletvekili adayı Hasan Özmen; “Devlet Bey bize bir söz vermiş. Ergani’yi il yapacağız demiş. Allah’ın izniyle Ergani’yi il yapacağız. Bizim yolumuz Allah yolu, peygamber yoludur. Hepiniz geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

AK PARTİ’NİN SEÇİM BÜSORUNU ZİYARET ETTİ

İlçede esnaf yürüyüşü yapan MHP’liler, ardından ittifak ortakları olan AK Parti’nin seçim bürosunu ziyaret etti. Burada da bir açıklama yapan MHP’li il başkanı Arslan; “Cumhuriyetimizin 100. yılında Cumhur İttifakı’nın güçlü bir şekilde gelebilmesi için Cumhur İttifakı’nın fertleri olarak hepimiz canla başla çalışmalıyız. Sandıklara hakim olup sahip çıkacağız ve Allah’ın izniyle 15 Mayıs’ta yeniden iktidar olacağız” şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var