Advert

Ergani Şirinevler Mahallesinin Su İhtiyacı Karşılanıyor

DİSKİ Genel Müdürlüğü, Ergani ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesin’de su şebekesi olmayan Barış caddesinde, içme suyu hattı çalışmasına başladı.

Ergani Şirinevler Mahallesinin Su İhtiyacı Karşılanıyor
Bu içerik 1409 kez okundu.

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, ilçeler ve kırsal mahallelerde vatandaşlara kaliteli içme suyu temin etmek için çalışmalarına devam ediyor.
DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün, tamamladığı çalışmalar sayesinde yeni imar alanı üst yapı işlemlerine uygun hale getirildi ve Ergani Şirinevler Mahallesi’nde yer alan yüzlerce hane 24 saat kesintisiz, kaliteli ve çeşmeden içilebilir suya kavuşuyor.

Diski Genel Müdürü Tutşi, Ergani İlçesi sınırları içinde yer alan ve  yapımı devam eden içme suyu hattı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.
Şehrin farklı noktalarında ihtiyaçlara göre devam eden asfalt, kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hattı döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Tutşi, “Şirinevler Mahallesi sınırları içinde yapılmakta olan içme suyu hattı döşeme işini yerinde inceledik. Toplamda 400 metre uzunluğunda olan çalışmamız ile su sorunu yaşayan Barış Caddesi’ndeki abonenin ev bağlantıları yapılmış ve nüfuslu mahallenin sorunu giderilmiş olacak.
Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hatlarımız döşenince bu bölgemizde rahatlayacak. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı