Advert

Ergani’li Pazar Esnafından MHP’li Arslan’a Ziyaret!

Ergani’de pazar esnafı olarak yaşamını idame ettiren vatandaşlar, Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı’na sorun ve talepleriyle ilgili ziyarette bulundu.

Ergani’li Pazar Esnafından MHP’li Arslan’a Ziyaret!
Bu içerik 5130 kez okundu.

58 kişiden oluşan Pazar esnafı, MHP Diyarbakır İl Başkanı Miktat Arslan’ı ziyaret ederek Ergani’de belediyenin yaptığı sabit semt pazarının kendilerini mağdur ettiğini, buna bir çözüm bulunması için MHP’yi ziyaret ettiklerini belirtti.

 

 

MHP’yi Diyarbakır’da vatandaşın derdiyle dertlenen, sorun ve sıkıntılarını çözen parti olarak gördüklerini belirten pazarcı esnafının sözcüsü M. Nurettin Ergin; “Ergani’de 58 kişilik pazarcı esnafıyız. Ergani’de daha önce dönüşümlü olarak semt pazarcısı olarak ilçedeki vatandaşlarımıza hizmet ediyorduk. Ancak belediye yetkilileri, kapalı semt pazarı yapacak ve bu da hem ilçedeki vatandaşları hem de bizi mağdur edeceği için biz buna karşı olduğumuzu MHP il başkanı ve aynı zamanda hemşerimiz olan Miktat Arslan Bey Efendi’ye ilettik. Ayrıca 58 esnaf olmamıza rağmen belediyenin yaptığı yerin 35 kişilik olduğunu gördük ve bu sayının 58 esnaf için arttırılmasını ilettik. Allah razı olsun ondan ve MHP’den. Diyarbakır’da sorunların çözüm adresi olarak MHP’yi gördüğümüz için buraya geldik, kendileri de bize sorunun çözümü konusunda üzerine düşeni söyledi” dedi.

 

 

Erganili hemşerilerinin sorun ve sıkıntıları olduğu için kendisini ziyaret ettiğini belirten MHP’li Arslan; “Ergani ilçemizdeki Pazar esnafı, ilçede belediyelerimizin yapacağı kapalı semt pazarları nedeniyle mağdur olacaklarını ve bu konuda sorunun çözümü olarak MHP’yi gördükleri için bize geldiklerini söyledi. Biz de kim olursa olsun, memleketimizde olan insanlarımızın sorunlarını çözmek, onlara en iyi hizmetin verilmesi için parti olarak ilgili kurumlarla görüşeceğimizi belirttik. MHP’nin burada olması vatandaşlarımız için huzur, güç ve kuvvet veriyor” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı