Advert

Ergani Belediyesinden Yeni itfaiye Binası

Ergani Belediyesince Elazığ yolu üzerinde Bin 600 metre kare alan üzerinde yapımına başlanan yeni itfaiye binasının tamamlanmasında sona doğru yaklaşıldı.

Ergani Belediyesinden Yeni itfaiye Binası
Bu içerik 3812 kez okundu.

 

Belediye Başkanı Fesih Yalçın, daha rahat bir mekânda hizmet verebilmek ve olaylara daha çabuk müdahale edebilmek adına Elazığ yolu üzerinde yapımına devam edilen yeni itfaiye binasının ilçenin ihtiyacına cevap verebilecek düzeyde olacağını söyledi.

            3 adet tam donanımlı itfaiye aracının yanında son olarak yeni bir itfaiye aracı daha alınarak belediyenin itfaiye birimini çağın gereklerine uygun olarak donattıklarını belirten Belediye Başkanı Fesih Yalçın, “Rahat ve huzurlu bir yaşam için ilçemizin ihtiyacı olan tüm araçları kendi imkânlarımızla alarak Ergani’yi örnek bir ilçe haline getirdik. Ergani’nin modern bir kent olması noktasında belediyemiz verimliliğe odaklı projeler hayata geçirmektedir. Bunlardan birisi de belediyemize bağlı itfaiye birimimizi ilçemizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek düzeye getirebilmektir. Bu anlamda Elazığ yolu üzerinde aylardır çalışmaları devam eden yeni itfaiye binamızın tamamlanmasında sona doğru yaklaştık. Kısa zaman içinde faaliyete girecek olan yeni itfaiye binamız ve yeni araçlarımız tüm halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine