Advert

Atabeyç™den Köy Okullarına Ziyaret

ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, hafta içinde merkeze bağlı köy ilköğretim okullarında çeşitli temaslarda bulundu. Atabey, köylerde eğitim veren ilköğretim okullarında öğrenci ve öğretmenlerin hedeflenen başarı düzeyine ulaşması için gerekli motivas

Atabeyç™den Köy Okullarına Ziyaret
Bu içerik 3613 kez okundu.

 

Önce Kesentaş ilköğretim okulunda bir giyim firması tarafından öğrencilere gönderilen kıyafetlerin dağıtım törenine katılan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, 47 koliden oluşan ve 440 öğrenciye gönderilen ayakkabı, pantolon, hırka vb. giyim malzemesini öğretmenlerle birlikte öğrencilere dağıttı. Atabey burada, öğretmen ve idarecilere yaptıkları çalışmadan ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra okulu gezerek okulun eksiklerini ve ihtiyaçlarını okul müdüründen dinleyen Atabey, eğitim adına elinden gelen her şeyi seferber edeceğini belirti. Kesentaş ilköğretim okulundan ayrılan Atabey, buradan Çayırdere köyüne gitti. Burada okulun boya ve badanasının yenilenmesi, tuvalet ve lavaboların tamir edilmesi, okul bahçesinin düzenlenmesinden dolayı öğretmen ve okul idarecilerine teşekkür eden Atabey, okul için gereken ihtiyaçların karşılanması noktasında imkanlar dahilinde yardımcı olacaklarını söyledi.

VALi’DEN OKUL ZiYARETi

            Öte yandan Ergani’ye ziyarette bulunan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, ilçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey ile birlikte Karpuzlu Gedicik ilköğretim okuluna bir ziyaret gerçekleştirdi. Onarımdan geçen okulda temaslarda bulunan Vali Toprak ve beraberindeki heyet, öğrencilerle sohbet edip, öğrencilere hediye dağıttıktan sonra okuldan ayrıldı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı