Advert

ERGANİSPOR ZORLU FİKSTÜRÜ AVANTAJA ÇEVİRMEK İSTİYOR

Erganispor Kulüp Başkanı Kenan Taş ve Teknik Direktör Mehmet Kanat, Bölgesel Amatör Ligi ( BAL)’ın 2022-2023 sezonun fikstürünü değerlendirdi.

ERGANİSPOR ZORLU FİKSTÜRÜ AVANTAJA ÇEVİRMEK İSTİYOR
Bu içerik 7335 kez okundu.

Kulüp Başkanı Kenan Taş, yeni sezon fikstürünün Erganispor’a hayırlı olmasını diledi. Fikstür çekimini değerlendiren Başkan Taş, "Bence iyi bir fikstür. Ama her maç zor olacak. Türkiye'de artık ufak takım kalmadı. Geçtiğimiz sezon neler oldu hep birlikte gördük" dedi.

Erganispor Kulüp Başkanı Kenan Taş, "İlk maçımızı Bağlar Belediyespor’la kendi sahamızda oynayacağız. Bölgesel Amatör Lig'de transfer hiç bitmez. Şartlar öyle bir yere gelirse yaparız. Bizim bu yıl en büyük transferimiz kadromuzu korumak olacak. Şampiyon takım aynen duruyor. Tabiiki ilaveler yapacağız. Takımı bozma niyetimiz de yok. Aynı şekilde devam etmeyi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

MEHMET KANAT: "RAKİPLERİMİZ FARKLI BİR MOTİVASYONLA OYNAYACAK

Yeni sezon fikstürünü değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Kanat, "Hedefi büyük olan takımlar bundan sonraki dönemde bütün maçlarını kazanmak için oynayacak. Bu sezon da şampiyonluk iddiamız tabii ki olacak. Rakiplerimiz bize karşı farklı bir motivasyonla oynayacak. İçerde ve dışarıda kazanmayı düşünen, her geçen gün futbol kalitesini üst seviyeye çıkaran takım olmalıyız. futbol kalitesi yüksek geçen bir sezon olsun. Bütün takımlarımıza da başarılar diliyorum" diye konuştu.

FORMA REKABETİ OLACAK

Sezonun ilk antrenmanından bugüne takımda bulunan tüm futbolcuların formayı kapmak için kıyasıya mücadele ettiklerini belirten başarılı çalıştırıcı, "Tüm futbolcuların hazırlık maçlarında ve antrenmanlardaki istek ve arzuları üst seviyede. Bu da şunu gösteriyor, bu sene üst seviyede forma rekabeti olacak. Bizim bakış açımız da belli. Herkese eşit mesafede, adaletli davranıyoruz. Herkes şunu çok iyi biliyor ki, 'Hak edersem hocam bana bu fomayı verir.' Geçtiğimiz sezonda aynı şekilde davrandık ve hak edene formayı verdik. Bizim bulunduğumuz camialarda başarının yanı sıra genç futbolcuları alt yapıdan çıkartıp Türk futboluna kazandırma sorumluluğu var bizde. Ben ve bir çok  antrenörün görevi bu olmalı. Gençlerimiz de bunun farkındalar. İnşallah bu sezon da büyük hedefleri kovalarken, alt yapıdan da A takıma oyuncu çıkartma görevini yapacağız" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak