Advert

Ergani'de yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor

Ergani'de yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor
Bu içerik 10042 kez okundu.

Ergani ilçesinde yapımına başlanan yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatına başlandı.

Ergani Kaymakamı Ahmet Karaaslan’ın girişimleri sonucu, Spor Toto Teşkilatı ile yapılan protokol ile Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun yapımına başlandı. 

Ergani’de yüzme havuzun inşaatına başlandığını açıklayan Kaymakam Ahmet Karaaslan’ın “ şimdiden Ergani’ye hayırlı olsun” dedi.

Spor Dostu Ergani Belediyesi, ilçedeki gençlerin spor yapmaları amacıyla yaptığı girişimler sonuç verdi. 
Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Ahmet Karaaslan’ın Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilatı nezdinde yaptığı ziyaretlerin ardından Ergani’ye yapılması planlanan  1 adet Olimpik yüzme havuzun inşaatına başlandı. 

Ergani Belediyesi’nin hazırladığı proje doğrultusunda yapımına başlanan yarı olimpik yüzme havuzu en kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi. 
Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Karaaslan, Modern ilçe olma hedefiyle ilçede ilerleyen çalışmaların yanı sıra sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerinin rahatlıkla yapılabileceği modern spor tesisi ve alanlarının oluşturulduğunu ifade ederek, “İnsanlarımız, gençlerimiz her şeyin en güzeline layık. Geleceğimiz olan gençlerimize yönelik hizmetlerimize devam ediyoruz. 

Yarı Olimpik yüzme havuzumuzun yapımına başladık. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimize, futbolseverlere hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var