Advert

içten parti yönetiminde

Ak Partiç™nin 30 Eylül 2012 tarihinde yaptığı 4ç™ncü olağan kongresi sonrasındaki değişiklikler devam ediyor. Partinin Merkez Yürütme Kuruluç™nun belli olmasından sonra şimdi de genel başkan yardımcılarına yardımcılık yapacak isimler de netleşti.

içten parti yönetiminde
Bu içerik 3391 kez okundu.

 

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma içten, Mehmet Ali Şahin’in Siyasi ve Hukuk işleri sorumlu olduğu birimin yardımcılığına getirildi.
 Cuma içten, Siyasi ve Hukuk işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in yardımcısı oldu.
GÖREV iSTENiLMEZ, VERiLiR
içten “Ak Parti’de hiç kimse bana bu görevi verin demez. Herkes gece gündüz çalışır. Genel Merkez ve Genel Başkanımızın takdiriyle görevler verilir. Görevi alan hiç kimse ‘ben oldum’ demez. Aldığı görevi canla başla yerine getirir” dedi.
SiYASETTE 18 YIL
Başta Başbakan Erdoğan olmak üzere parti içinde kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyleyen Cuma içten: “Yaklaşık 20 yıllık siyasi hayatımda büyüklerimden edindiğim tecrübeler sonunda Türkiye’yi dünya ülkesi yapan Ak Parti’de Milletvekilliği yapıyorum. 1993 yılında Kadıköy gençlik kollarında başlayan siyasi yaşamımda çok sayıda görevlerde bulundum” şeklinde konuştu. 
ÖNEMLi OLAN HiZMET 
Milletvekili olduğu günden bu yana Meclis çalışmaları dışında sürekli seçim bölgesi Diyarbakır’a gittiğini ifade eden içten: “Koltuklar gelip geçicidir, önemli olan geride eser bırakmaktır. Biz de bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bölgenin siyasi değil, yatırım sorunu vardır. inşallah Bölgeye yatırımlarımız ve hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Parti anlayışımızda yan gelip yatmak hiçbir zaman olmadı. Milletimiz bize güvenip iktidara taşıdı. Dağ taş, dere tepe demeden gece gündüz dolaştık. inşallah hep birlikte o güzel günleri de göreceğiz” diye konuştu. 
ŞAHiN ENGiN BiR TECRÜBE 
içten, Şahin için de şöyle dedi: “Siyasi ve Hukuk işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Ali Şahin tam bir siyaset abidesi. Engin ve derin tecrübeleri olan bir ağabeyimiz. Bakanlık, Başbakan Yardımcılığı, TBMM Başkanlığı yapmış böyle bir büyüğümüzün yanında çalışmak için bana görev veren tüm büyüklerime sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum. Benim için onur ve şereftir. Dediğim gibi, Allah’ın izniyle onları ve milletimi mahcup etmeyeceğim. Diğer Başkan Yardımcılarımız Amasya Milletvekilimiz Naci Bostancı, MKYK üyelerimiz Sayın Lale Ersoy, Yasin Aktay ile birlikte hayırlı ve güzel işlere imza atacağız inşallah”
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine