Advert

İLERİ AİLESİNDEN MÜTEVAZİ DÜĞÜN

Diyarbakırlı hayırsever iş insanı merhum Abdullah İleri'nin torunu ,iş insanı Murat İleri'nin oğlu Turgut İleri'nin hayatını Berna Akıncı ile birleştirdiği düğün töreni alışıla gelen düğünlerin aksine gösterişten uzak görüntülere sahne oldu. Takı törenin

İLERİ AİLESİNDEN MÜTEVAZİ DÜĞÜN
Bu içerik 5773 kez okundu.

Diyarbakırlı hayırsever iş insanı merhum Abdullah İleri'nin torunu ,iş insanı Murat İleri'nin oğlu  Turgut İleri'nin hayatını Berna Akıncı ile birleştirdiği düğün töreni alışıla gelen düğünlerin aksine gösterişten uzak görüntülere sahne oldu. Takı töreninin yapılmadığı düğünde Kur'anı Kerim tilaveti ve ilahiler okundu.

 

Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden İleri ailesinin düğünü  siyaset, bürokrasi ve kentin önde gelen simalarını bir araya getirdi.

Gösterişten uzak bir tablonun hakim olduğu düğünde takı töreni yapılmazken, Kur'anı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde genç çiftler Turgut İleri ve Berna Akıncı evlilik hayatına adım attı.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Düğüne katılım yüksek oldu. Önceki dönem Tarım Bakanı ve AK Parti Milletvekili Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Milletvekilleri Oya Eronat ve Ebubekir Bal, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, AK Parti MKYK üyeleri Alaattin Parlak ve Suna Kepolu Ataman, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Vali Yardımcısı Ömer Coşkun, Bismil Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikçi, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman ,Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda davetli düğüne katılarak genç çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Düğün okunan dualarla son buldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var