Advert

İki Şehir Arasında Gönül Köprüsü Kurdu

TARSUS İDMAN YURDU YÖNETİMİNDE GÖREV YAPAN DİYARBAKIRLI YÖNETİCİ İKİ ŞEHİR ARASINDA DOSTLUK KÖPRÜSÜ KURDU

İki Şehir Arasında Gönül Köprüsü Kurdu
Bu içerik 1801 kez okundu.

 

Tarsus'ta yaşayan Diyarbakırlı iş insanı Vedat Gönder, Tarsus İdman Yurdu kulübünde ikinci başkan olarak görev yaparken, Amedspor ile Tarsus temsilcisi arasında iyi ilişkilerin kurulmasına vesile oldu.

 

Gönder, "Sonuçlar gelip geçer. Önemli olan bu güzide şehirler arasında dostluk bağı kurmaktır. Bir Diyarbakırlı olarak buna vesile olduğum için mutluyum " dedi.

 

Tarsus'ta yaşayan Diyarbakırlı iş insanı Vedat Gönder, yöneticisi olduğu Tarsus İdman Yurdu ile memleketinin takımı Amedspor arasında dostluk elçisi oldu.

 

Tarsus deplasmanda Amedspor'la yakından ilgilenen ve iki camia arasında iyi ilişkiler kurulmasında etkin rol oynayan Gönder, rövanş maçı için Tarsus İdman Yurdu Başkanı Ali İlk ve yöneticilerle beraber geldiği Diyarbakır'dan iyi anılarla ayrıldı.

 

"Diyarbakır Üst Ligleri Hak Ediyor "

 

Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu belirten Vedat Gönder,"Diyarbakırlıyım, uzun yıllardır Tarsus'ta ikamet ediyorum. Burada ticaret yapıyoruz. Ekmeğini yediğimiz şehrin spor kulübünde bu sezon yöneticilik yapmak nasip oldu. Amedspor ile oynadığımız maçlar centilmence geçti. Nihayetinde Tarsus İdman Yurdu olarak turu geçen taraf olduk. Amedspor'u başarılı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Taraftar muhteşemdi. Böyle bir taraftar hiç bir yerde yok . Diyarbakır inşallah en kısa zamanda üst liglere yükselir. Çünkü bu kentin yeri burası değil. Biz de Tarsus İdman Yurdu olarak zor süreçten geçerek buraya geldik. Uzun yılların özlemi olan 1.Lig'e yükselmek istiyoruz" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı