Advert

ATABEYç™DEN iADEYi ZiYARET

Ergani Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Şube Müdürü Şadan Aœzülmez ile birlikte gazetemiz Ergani Haberç™e iadeyi ziyarette bulundu

ATABEYç™DEN iADEYi ZiYARET
Bu içerik 3392 kez okundu.

 

Genel Yayın Yönetmenimiz Esat Taştekin’e eğitimdeki hedeflerini değerlendiren Milli Eğitim Müdürü Atabey, eğitimin önemine vurgu yaparak insanları hayata hazırlamanın büyük bir sorumluluk olduğunu; ekibiyle birlikte sorumluluklarının farkında olduklarını söyledi.

iNSANLARIN YÜREĞiNE DOKUNMAK

            Ergani’de eğitimde kaliteyi yakalamak ve bir farkındalık yaratmak noktasında eğitimci kadrolarıyla sürekli bir araya gelerek öğretmenlerin moral ve motivasyonunu en üst seviyede tutmaya çalıştıklarının altını çizen Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, “insanları hayata hazırlıyoruz. Bu anlamda dünyanın en zor işini yapıyoruz. Onun için işin içinde sevgi olması, insanların yüreğine sevgiyle dokunulması gerektiğine inanıyoruz. Sorumluluklarımızın farkındayız. Bu bağlamda hedefimizi yüksek tutuyoruz. Önümüze koyduğumuz bu hedefleri en iyi şekilde hayata geçirmek, ilçemizi eğitimde hak ettiği noktaya getirebilmek için çalışmalarımızın üzerine her geçen gün yeni bir şeyler katarak yürüyoruz. ilçe Kaymakamımız Sayın Erdinç Yılmaz bizler için bir şans olduğunu düşünüyorum. Çünkü onun da eğitimdeki hedefleri bizimle örtüşüyor. Bu bağlamda kendisinden çalışmalarımızda büyük destek görüyoruz. Yürüttüğümüz çalışmalara sunduğu desteklerden dolayı Kaymakam Erdinç Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı