Advert

MİNİK BAŞKANIN 23 NİSAN TALİMATI

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi’nde anasınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bağlar Belediyesi’ni ziyaret ederken Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun makamına oturan minik öğrencinin ilk talimatı damga vurdu.

MİNİK BAŞKANIN 23 NİSAN TALİMATI
Bu içerik 6714 kez okundu.

 

 Minik öğrencinin,  “Çocuklar için güzel bir lunapark yapılsın ” şeklindeki  talimatına Beyoğlu,”talimatınızı hemen yerine getireceğiz efendim” yanıtını verdi.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı nedeniyle ilçedeki Aile Destek Merkezi’nde öğrenim gören ana sınıfı öğrencileri Bağlar Belediyesi’ne anlamlı ziyaret gerçekleştirdi.

 

Çocuklar ve öğretmenleri belediye girişinde karşılayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, makamını üç çocuğa tahsis ederek bir süre sohbet etti. Neşeli bir ortamda geçen buluşmaya minik öğrencilerin yine çocukların taleplerini ve beklentilerini oluşturan sorular damga vurdu.

 

“Kirlenen Dünyayı Çocukların Hayalleri Temizleyecek”

 

“Bugün başkan sizsiniz. Talimatlarınızı almaya hazırız” diyen Beyoğlu’na minik başkanın talebi lunapark yapılması oldu. “Güzel parklar yapıldı çocuklar için. Bu emrinizi de yerine getiririz” cevabını veren Beyoğlu ile çocuklar arasındaki sıcak sohbet tebessüm yarattı.

 

Çocukların günün anısına seslendirdiği şarkılar belediye binasında renkli görüntüler oluşturdu. Beyoğlu,”Kötü zihniyetli insanların kirlettiği dünya çocukların hayalleriyle güzelleşecek” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretin sonunda çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Beyoğlu, binanın dışına kadar uğurlamayı da ihmal etmedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak