Advert

Asıl Hikayeleri Daracık Bağlar Sokaklarında

Bir çok belediye tarafından Ramazan’da kurulan ve klasik hale gelen iftar çadırlarının aksine her gün onlarca aileyi ziyaret ederek ihtiyaç sahibi vatandaşların taleplerini karşılamayı tercih eden AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mübare

Asıl Hikayeleri Daracık Bağlar Sokaklarında
Bu içerik 1446 kez okundu.

 

Başkan Beyoğlu,”Asıl hayat hikayeleri daracık Bağlar sokaklarında. Vatandaşlarımızla kurmuş olduğumuz muhabbet ve gönül bağından büyük haz duyuyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte Ramazan ayında gerçekleştirdiği aile buluşmalarıyla dikkat çekiyor. Kimi zaman ailelerin davetini değerlendiriyor, kimi zaman da “çat kapı” yaparak her gün çok sayıda eve iftardan önce misafir oluyor. Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ağırlıkta yaşadığı evlere misafir olan Başkan Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile beraber  sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm üretiyor, diğer yandan ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyor. Vatandaşlar tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanan Başkan Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu’nun Ramazan’ın ilk haftasında gerçekleştirdiği aile ziyareti sayısı 50’ye yaklaşarak rekor bir noktaya doğru geldi.

 

“HERKESE VE HER KESİME DOKUNMA GAYRETİNDEYİZ”

 

Kimi zaman günde üç mahallede birden buluşmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Beyoğlu, dokunulması ve ders çıkarılması gereken asıl hayat hikayelerinin Bağlar’ın daracık sokaklarında olduğunu ifade ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milletle iç içe geçen 40 yılı aşkın siyasi hayatını referans alarak herkese ve her kesime dokunma gayretinde olduklarını söyledi.

 

Hafta sonu dahil her gün Bağlar sokaklarında yer almasıyla vatandaşların takdirini toplayan Başkan Beyoğlu,”Biz normalde yılın 365 günü sahadayız. Bunu tüm vatandaşlarımız biliyor. Onlarla artık aile olduk. Ramazan’da tempomuzu daha da artırdık. Çünkü mübarek ayda daha fazla insana dokunmak istiyoruz. Her buluşmamızda hem feyz ,hem de ders aldığımız hayat hikayeleriyle karşılaşıyoruz. Milletimizle beraber Bağlar’da farklı bir belediyecilik uygulamaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı