Advert

KIRSAL MAHALLELERE TEMİZLİK HİZMETİ SEFERBERLİĞİ

Bağlar Belediyesi, belediye tarihinde bir ilk olmak üzere kırsal yerleşim yerlerine temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere bin 500 adet çöp konteyneri desteğinde bulundu.

KIRSAL MAHALLELERE TEMİZLİK  HİZMETİ SEFERBERLİĞİ
Bu içerik 1223 kez okundu.

 

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun hizmetlerle ilgili hiçbir talebi geri çevirmeyerek anında yerine getirdiğini belirten mahalle muhtarları,”Vatandaşlarımız bu durumdan çok memnun” ifadelerine yer verdi.

 

Bağlar Belediyesi, kırsal yerleşim yerinde temizlik ve çevre sorunlarını çözmek üzere konteyner desteğinde bulunuyor. Bin 500 çöp konteyneri temin edilerek  vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 20 yılda kırsal yerleşim yerlerine ulaşım alt yapısından üst yapısına kadar tarihi hizmetler yapıldığını kaydeden Başkan Hüseyin Beyoğlu,”Biz de bu destek ve güçle imkanları doğru kullanarak son üç yılda Bağlar’ımızı ihya ettik. Belediyemizin tüm birimleri temizlikten diğer hizmetlere kadar her koşulda halkımızın emrindedir. Biz belediyeciliği bulunduğumuz makamlarda zaman geçirerek değil, sorun çözerek ve halkımızla gönül seferberliği yaparak değerlendiriyoruz. Köylerimizde temizliğin sağlıklı koşullarda yapılabilmesi için konteyner ve malzeme desteğinde bulunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

MUHTARLARDAN “MEMNUNİYET “ AÇIKLAMALARI

 

Ayrıca  mevcüt konteynerlerin bakım ve onarımını gerçekleştirerek hastalıklara karşı dezenfekte eden belediyenin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti aktaran kırsal mahalle muhtarları hem belediyeye hem Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

Köy ziyareti sırasında Başkan Beyoğlu’na aktardıkları taleplerin yerine getirildiğini belirten Sakallı Mahalle Muhtarı Hasan Kurt,”Başkan hem bizi dinledi, hem eksikleri tespit etti. Kendisinin talimatıyla başta temizlik ve çöp konteyneri olmak üzere sorunlarımız çözüldü. Bize özel hat vermiş, her hangi bir talebimiz olduğunda arıyoruz. Hiçbir talebimizi karşılıksız bırakmıyor.” dedi.

 

Daha önce temizlik nedeniyle ciddi sıkıntı yaşadıklarını belirten Karacadağ Mahalle Muhtarı Adem Karacadağ da,”Başkan buraya defalarca geldi. Bölgeye ve sorunlara çok hakim. Tüm taleplerimizi rahatlıkla iletiyoruz. Yollarımızı yaptı, çöp konteyneri ve malzeme desteğinde bulundu. Daha ne diyebiliriz ki ?. Allah kendisinden ve belediye birimlerinden razı olsun.” diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak