Advert

Annesinin şırıngayla çamaşır suyu içirdiği bebek, hayati tehlikeyi atlattı

Annesinin şırıngayla çamaşır suyu içirdiği bebek, hayati tehlikeyi atlattı.

Annesinin şırıngayla çamaşır suyu içirdiği bebek, hayati tehlikeyi atlattı
Bu içerik 2173 kez okundu.

DİYARBAKIR'ın Bismil eyaletinde annesinin şırıngayla çamaşır suyu içirdiği ve yoğun bakıma alınan 1 yaşındaki L.Y., hayati tehlikeyi atlatarak, normal odaya alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri de çalışma başlattı.

Olay, Bismil eyaletinde önceki akşam ortaya geldi. İlçe Devlet Hastanesi'ne kusma şikayetiyle getirilen L.Y. isimli kız çocuğu, ilk müdahalenin sonrasında Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağırlaşan L.Y., burada yoğun bakıma alındı. Doktorlar, L.Y.'nin namacıyla kustuğunu öğrenmek amacıyla anne N.E.'ye sorular sordu. N.E. de dini nikahla beraber yaşadığı eşiyle tartıştığını, daha sonra sinirlenip kızına şırınga ile çamaşır suyu içirdiğini itiraf etti. İhbarla hastaneye gelen polis ekipleri, N.E.'yi gözaltına aldı. N.E., emniyetteki işlemlerinin sonrasında sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BEBEK NORMAL SERVİSE ALINDI

Yoğun bakımda tedavi gören ve daha sonra hayati tehlikeyi atlatan L.Y., yatan hasta servisine alındı. L.Y.'nin tedavisi serviste devam edecek. Yakınlarının refakat ettiği L.Y’nin haliyle alakalı olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri de çalışma başlattı. Ekipler, gerçekleştirdikleri çalışmalar neticesinde L.Y’nin haliyle alakalı olarak rapor hazırlayacak.

Bismil
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı