Advert

23 Nisan Kupasında Diyarbakır’ı İnter Akademi Temsil Edecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile Gençlik Ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle “Mahallede Maç Var” sloganıyla düzenlenen 23 Nisan Kupası’nın Diyarbakır etabında şampiyonluğa İnter Akademi ulaştı.

23 Nisan Kupasında Diyarbakır’ı İnter Akademi Temsil  Edecek
Bu içerik 4641 kez okundu.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile Gençlik Ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle “Mahallede Maç Var” sloganıyla düzenlenen 23 Nisan Kupası’nın Diyarbakır etabında şampiyonluğa İnter  Akademi ulaştı. Bir ay içerisinde ikinci kez katıldığı turnuvada da şampiyon olan İnter Akademi, Elazığ’da yapılacak bölge şampiyonasında Diyarbakır’ı temsil edecek. Kızlarda ise şampiyon olan Fevzi Çakmak Orta Okulu Diyarbakır’ı temsil etme hakkı  elde etti.

 

İnter Akademi, İlk Yılında Üçüncü Kupasını Kazandı

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ile Gençlik Ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle “Mahallede Maç Var” sloganıyla düzenlenen 23 Nisan Kupası’nın Diyarbakır etabında şampiyonlar ve kenti Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek  belli oldu.

 

Kayapınar Şehit Halit Gülser Spor Kompleksi’nde 19 takımın katılımıyla yapılan turnuvanın finalinde DSİSpor’la karşılaşan İnter Akademi 13 yaş altı futbol takımı, rakibini mağlup ederek şampiyonluğa uzandı. Kupasını Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu’dan alan İnter Akademi, kuruluşunun ilk yılında katıldığı üçüncü turnuvada da şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı ve Elazığ’da yapılacak bölge şampiyonasında Diyarbakır’ı temsil etme hakkı elde etti. Erkekler kategorisinde DSİSpor ikinci ve Büyükşehir Belediyespor da üçüncü oldu.

 

Kızlar kategorisinde şampiyonluk ipini Fevzi Çakmak Ortaokulu göğüslerken, ikinciliği İnönü Orta Okulu kazandı.

 

Finalde Rakip Olan Başarılı Hocalara Doğum Günü Sürprizi

 

Final maçlarının ardında renkli görüntüler yaşandı. Dereye giren takımların yönetici, teknik adam, yönetici,sporcu ve velileri birlikte poz vererek güzel bir tablo oluşturdu.

İnter Akademi-DSİSpor final maçı öncesinde uzun yıllar DSİSpor’da beraber görev yapan İnter Akademi teknik sorumlusu Müslüm Doğan ve DSİSpor teknik sorumlusu Ahmet Tanış için İnter Akademi yöneticileri tarafından doğum günü pastası hazırlanarak başarılı antrenörlere sürpriz yapıldı. İki teknik adam da doğum günlerini bu güzel tablo eşliğinde kutladı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var