Advert

BOZULMUŞ GIDA ÜRÜNLERİNİ VATANDAŞA SATACAKLARDI

Gıda denetimlerini sürdüren AK Partili Bağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin ilçe genelinde sürdürdüğü kontrollerde bir çok gıda çeşidine ait ürünlerin bozulduğu halde vatandaşlara satıldığı tespit edildi. Ürünler imha edildi, işyer

BOZULMUŞ GIDA ÜRÜNLERİNİ VATANDAŞA SATACAKLARDI
Bu içerik 943 kez okundu.

Gıda denetimlerini sürdüren AK Partili Bağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin ilçe genelinde sürdürdüğü kontrollerde bir çok gıda çeşidine ait ürünlerin bozulduğu halde vatandaşlara satıldığı tespit edildi. Ürünler imha edildi, işyerleri hakkında yasal işlem uygulandı. Bozulmuş ürünleri vatandaşlara satmaya devam edeceklerdi, belediye ekiplerine yakalandılar. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla ilçe genelinde aralıksız olarak kontroller yapan gıda denetim ekipleri, sağlıksız ortamlarda muhafaza edildiği tespit edilen ürünlerin yanı sıra son kullanma tarihi geçen çok sayıda gıda çeşidini de ele geçirdi.

 

ZEHİRLEME İHTİMALİ YÜKSEK GIDALAR

 

İmha edilen ürünler arasında doğrudan zehirleme ihtimali yüksek olan mantar ,organik süt ,sos,köz biber ,piliç ve bebek maması yer aldı. Ekipler , işyerleri hakkında yasal işlem uyguladı. İş yeri yöneticileri, gıda sağlığı ile ilgili kurallara uymaları konusunda uyarıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak