Advert

GECE EV, GÜNDÜZ ESNAF ZİYARETLERİ

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun geleneksel hale getirdiği halk buluşmaları 2021 yılının son ve 2022 yılının da ilk gününe damga vurdu.

GECE EV, GÜNDÜZ ESNAF ZİYARETLERİ
Bu içerik 5730 kez okundu.

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun geleneksel hale getirdiği halk buluşmaları 2021 yılının son ve 2022 yılının da ilk gününe damga vurdu.
Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte yılın son gününde mahalle mahalle ve ev ev gezen Başkan Beyoğlu, çat- kapı gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlara misafir oldu. Kimi yerde hasta ve yaşlılara moral verdi, kimi zaman da yetim çocuklar ve ihtiyaç sahiplerine çeşitli destekler sunarak  ihtiyaçlarını karşıladı. Samimi görüntülerle karşılanan Beyoğlu, dualarla uğurlandı.
Gecenin geç saatlerine kadar süren ev ziyaretlerinde Beyoğlu, esnaflarla da bir araya gelerek karşılıklı olarak samimi sohbetler gerçekleştirdi.
Başkan Beyoğlu, yeni ilk gününde ise yine sokak sokak gezerek vatandaşların yeni yılını tebrik edip taleplerini dinledi.

”GÖNÜL, SOSYAL VE HİZMET BELEDİYECİLİĞİNDE ROL MODEL OLDUK”

Geride kalan 2021 yılı için değerlendirmelerde bulunan  Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliğindeki başarıları nedeniyle rol model bir belediye haline geldiklerini söyledi.  Bağlar halkının yeni yılını tebrik ederek  ilk günkü heyecanla halkın yaşamına dokunan projeleri hayata geçireceklerinin mesajını veren  Beyoğlu,”Millete ait olan kaynakları milletin hizmetine dönüştüren, projelerini kendi imkanlarıyla hayata geçirerek kendi kendine yeten bir belediye yönetimini hakim kıldık. Bağlar için çok daha güzel bir döneme giriyoruz.” diye konuştu.

Göreve geldiklerinde uzun yıllar ihmal edilmiş bir ilçe gerçeğiyle karşılaştıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, büyük bir disiplin içerisinde çalışarak üç yıl içerisinde hayal edilemeyen bir noktaya geldiklerini söyledi. Farklı sorunların bulunduğu bir ilçede görev yaptıklarını anlatan Beyoğlu,”Diyarbakır’ın en büyük ilçesi ve aynı zamanda bölgenin, hatta Türkiye’nin en sorunlu ilçelerinden biriydik. Mahalle ziyaretlerine gitmeye başladığımızda insanlar şaşırıyordu. “Belediye başkanı ayağımıza gelir mi?” diyorlardı. Vatandaşın yerelde en rahat ulaşması gereken kişi belediye başkanı olmalıdır. Belediye başkanı halkın hizmetkarı olmak ve vatandaşın kendi ayağına getirmek yerine kendisi vatandaşın ayağına gitmek zorundadır. İşte biz bunu gerçekleştirdiğimiz için halkımızla aramızda gönül bağı oluştu. Necip bir milletimiz var. Siz değer verirseniz daha fazla değer görerek karşılanırsınız. Hamd olsun bu anlamda tüm tabuları yıktık. “ dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın millete olan hizmet sevdasından esinlenerek büyük bir heyecanla hizmet ürettiklerini ifade eden Beyoğlu, 2022 yılı için oldukça iddialı olduklarını kaydetti. 

“BAĞLAR İÇİN DAHA BÜYÜK HAYALLERİMİZ VAR”

Beyoğlu,”Hayalimiz olan kentsel dönüşüm devam ediyor. Organik tarım projesini hayata geçirdik. Karacadağ’daki arazileri temizleyerek tarıma açtık. Kendi asfaltımızı kendimiz üretiyoruz. 35 bin metrekarelik alanda yapımı devam eden spor kompleksimiz tamamlanmak üzere. Bölgenin en büyük millet bahçesine inşallah Mart ayında kavuşacağız. Bağ evi projemiz tamamlandı gibi, bu yıl halkımızın hizmetine ulaştıracağız. Gece gündüz halkın arasındayız, ayrım yapmadan herkesin sorununu çözerek vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliğinde başarıları nedeniyle rol model haline gelen bir belediye olmak bizi mutlu ettiği gibi daha büyük hizmetler için de motivasyonumuzu artırıyor.” ifadelerini kullandı.
Başkan Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülke olarak el ele gönül gönüle vererek 2022 yılında yaşanan tüm sorunların üstesinden geleceklerine olan inancını da dile getirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var