Advert

Ziraat Odaları ve İş Bankası Ergani Şubesi arasında protokol imzalandı

Ziraat Odaları ve İş Bankası Ergani Şubesi arasında protokol imzalandı
Bu içerik 2487 kez okundu.
Ergani ve Çermik Ziraat Odaları ve Türkiye İş Bankası Ergani Şubesi arasında Oda üyelerinin tarımsal finansman ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bir İş Birliği Protokolü ve ayrıca bir İmece Kart Protokolü imzaladı.
Ergani Ziraat Odası Başkanı Abdulgani Sümer ile Çermik Ziraat Odası Başkanı Senai Çelik ve Türkiye İş Bankası Ergani Şube Müdürü Hüsnü Öztaş tarafından imzalanan protokoller kapsamında İmece Kart sahibi oda üyeleri tarımsal ihtiyaçlarına yönelik yapacakları alışverişlerde hasat dönemlerine uygun olarak farklı vadelerde faizsiz dönem avantajından yararlanabiliyor.
İş Birliği Protokolü çerçevesinde Oda üyelerine aynı zamanda İmece Kart, Tarım Kredileri, TARSİM Sigortası ve muhtelif ürünlerden de uygun koşullarda faydalanma imkânı sunuluyor.
İş Bankası Ergani Şube Müdürü Hüsnü Öztaş imza töreninde yaptığı konuşmada İş Bankası olarak tarım bankacılığı çalışmaları kapsamında üreticilerin ihtiyaçlarını sağlıklı ve doğru bir şekilde karşılamak için tarım kurum ve kuruluşları ile iş ortaklıkları geliştirilmesini çok önemsediklerini ve Ergani ve Çermik Ziraat Odaları ile imzaladıkları protokolden dolayı memnun olduklarını ifade etti.
Ergani ve Çermik Ziraat Odalarında ki imza törenine, Ergani Ziraat Odası yönetim kurulu üyesi Hacı Avcı, Yusuf Köseoğlu, Çermik Ziraat Odası Başkanı Senai Çelik, Türkiye İş Bankası Diyarbakır Bölge Müdür yardımcısı Zafer Akdamar, Diyarbakır Bölge Müdürlüğü Tarım yetilisi Abdurrahman Talay, Ergani şubesi yetkililerinden Veysi Kayar ve Tarım sigortası uzmanı Bahar Akkoç, katıldı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı