Advert

Milli Eğitim Müdürü Köy Okullarını Gezdi

Ergani ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, bu yıl yapılan SBS sınavında ilçe genelinde yüzde 20ç™lik başarı oranı yakalayan merkeze bağlı Kesentaş ilköğretim Okulunda incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Köy Okullarını Gezdi
Bu içerik 3299 kez okundu.

 

 Bir köy okulunun, ilçe merkezinde bulunan birçok okulu geride bırakarak SBS başarı oranında 3. sırada bulunmasını son derece olumlu bulduğunu belirten Atabey, başarıda emeği geçen Kesentaş ilköğretim Okulu öğretmenlerine teşekkür etti.

            Ergani Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Kesentaş ilköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından karşılandı. Öğretmenlerle bir araya gelen Atabey, sağlanan başarıda emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek, bu başarının sürdürülebilmesi için milli eğitim olarak ellerinden gelen desteği sunacaklarının altını çizdi. Bu yılki SBS sınavına giren 63 öğrenciden 20’sinin büyük bir başarı örneği sergileyerek; başta Fen Lisesi olmak üzere, Rekabet Kurumu, Sağlık ve Anadolu Liselerine girmeye hak kazandıklarını belirten Milli Eğitim Müdürü Atabey, ilçenin başarı sıralamasında ilk üçte bulunan Kesentaş ilköğretim Okulunun ortaya koyduğu bu başarının ilçedeki tüm okullara örnek teşkil etmesi gerektiğini söyledi. Atabey konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “SBS sınav sonuçlarına göre yerleşen öğrenci sayısı, bir önceki yıla göre yüzde 20 civarında bir artış sağlamıştır. Bu çok önemli bir başarıdır. Öğretmen ve idarecilerimizin özverili çalışmaları ile Sayın Kaymakamımız Erdinç Yılmaz’ın destekleri, yakın ilgi ve alakaları böyle bir sonucu ortaya çıkarmıştır. Yeni eğitim- öğretim yılında hedefimizi biraz daha büyüterek, mevcut başarı düzeyinin üzerine çıkarmaya çalışacağız” diye konuştu. Atabey daha sonra, sınıfları yerinde ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı