Advert

Karaaslan: Belediyeyi vatandaşlarla yöneteceğiz

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan Ergani Haber’e konuştu, herkese hizmet götürmek için çabalayacaklarını söyledi.

Karaaslan: Belediyeyi vatandaşlarla yöneteceğiz
Bu içerik 2035 kez okundu.

Kaymakam Karaaslan, yaptığı açıklamada, görevlendirmenin belediye imkanlarının halkın hizmetine sunulması için yapıldığını söyledi.
Herkese hizmet götürmek için çabalayacaklarını vurgulayan Karaaslan, şöyle konuştu:
"Halkımıza diyoruz ki hizmet için varız. Erganili kardeşlerimiz de bize destek olsun. 20 yıldır Ergani ilçesi HDP tarafından yönetilmiş ama kanalizasyonu olmayan bir ilçe. Bu anlamda ilçenin yolundan suyuna, kanalizasyonundan alt ve üst yapı hizmetlerini gerçekleştirmek için geldik. Belediyenin tüm kaynaklarını vatandaşlara hizmet odaklı yönlendireceğiz. Belediyeyi vatandaşlarla yöneteceğiz" 
Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ahmet Karaaslan, “İlk Atandığımızdan beri ilk önce bizim meslekte de önemli olan vatandaşla birbirimizdeki iletişim sağlamak özellikle halk günleri yaparak hem vatandaşı tanıyalım hemde sıkıntılarını dinleyelim. Belediye başkan vekili olarak hemde kaymakam olarak her iki kurumun sıkıntıları dinlemek için vatandaşları tanıyalım sıkıntılarını dinliyelim diye halk günleri yapıyoruz. Köylerimizi ziyaret etmeye başladık. bir an önce alana hakim olmak için neler yapabiliriz, vatandaşımıza çözüm odaklı neler sunabiliriz, bunlar için alan hakimiyeti için geziler yapıyorum. Kurumları gezerek denetim şeklinde neler yaptıklarını görmek şeklinde sabahları ziyaret geçekleştiririz. Yoğun olmadığım zamanlarda herkesle görüşmeye çalışıyorum. Tanıma sürecini geçiriyoruz Benden önce Görev yapan Kaymakam ağabeyimizin başlatmış olduğu yatırımlara devam ediyoruz.  Seneye inşallah en güzel yatırımlarla hem belediye başkan vekili hemde kaymakamlığı yürüteceğiz. 
Şunu açıkaça söyleyebilirim, Ergani çok güzel bir ilçe Diyarbakır’ın en büyük ilçesi, nüfusumuzda her sene 2 bin civarında artıyor büyümekteyiz bunun bilincinde inşallah güzel yatırımlarla Ergani’ye hizmet sunmaya çalışacağız. Ben Ergani de çalışmaktan memnunum güzel bir süreç geçirir Erganililere hizmet ederiz” dedi. 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı