Advert

Kaymakam Karaaslan Mesaiye Hızlı Başladı

Kaymakam Karaaslan Mesaiye Hızlı Başladı
Bu içerik 1879 kez okundu.

Ergani Kaymakamlığına yeni atanan Ahmet Karaaslan ilk  haftada mesaiye tempolu başlayarak bir takım ziyaretlerde bulundu. 

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMALARI
İlçemizde İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama programı düzenlendi.
Ergani Inkılap İlkokulunda gerçekleştirilen programa Kaymakam Ahmet Karaaslan,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Demir Ernez, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
 Kaymakam Karaaslan’nın tempolu mesai haftasındaki konu başlıkları ise şu şekilde;

İLÇEDEKİ ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET 
Ziyaretlerinde, şehit aileleri ile yakından ilgilenen Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, şehitlere Allah'tan rahmet ailelerine de sabır dileklerini iletti.Şehit ve Gazi ailelerinin müstesna bir yere sahip olduğunu belirten Kaymakam Karaaslan, "Vatanları uğruna canını feda eden şehitlerimiz en değerli varlıklarımızdır. Bize düşen şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak, yanınızda olmaktır." dedi.
Kırsal mahalle öğrencilerine ziyaret
Kaymakam Karaaslan, eğitim öğretim alanında merkez ve kırsal mahalle ayırt etmeksizin okul ziyaretlerinin ve eğitim hizmetlerinin süreceğini belirtti.
Kaymakam Karaaslan, kırsal mahallelerimizden Yolbulan, Yolköprü ve Ziyaret mahallesindeki öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilere okul çantası ve etkinlik setleri dağıttı. Muhtarlar, okul müdürleri, öğrenci ve veliler Kaymakam Karaaslan’a ziyaret ve hediyeler için teşekkürlerini sundu.

Kaldırım çalışmalarına başladı
Ergani Belediyesi ilçe merkezinde kaldırım çalışmalarına başladı.
Ergani Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından caddelerde zarar gören kaldırım yapım ve onarım çalışmalarına başladı.
Üst yapı ekiplerimizce doğalgaz, elektrik, telefon altyapı çalışmaları ve hava koşulları sebebiyle deforme olan kaldırım taşı onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

İLÇE GENELİNDE İNCELEMELER
Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan, Yenişehir Bölgesinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Devam eden çalışmaların yanı sıra ilçemizdeki park ve yeşil alanlarda incelemede bulunan Kaymakam Karaaslan, eksikliklerin giderilmesi ve atıl durumdaki yapıların faal duruma getirilmesi konusunda talimatta bulundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı