Advert

Akelma, Ergani için kolları sıvadık

Akelma, Ergani için kolları sıvadık
Bu içerik 11388 kez okundu.

Deva Partisi Ergani ilçe Başkanı Mahmut Akelma, Güzel, yaşanabilir  ve huzurun egemen olduğu bir Ergani için kollarımızı sıvadık dedi. 
Deva Partisi Ergani ilçe Başkanı Mahmut Akelma açıklamasında; Partimiz Kurulduğu günden bu güne tamamen toplumun sorunları üzerinde yoğunlaşıp aynı zamanda çözüm yolları için yoğun bir mesai harcamaktadır. Vatandaşlarımızın sorunları tek tek tespit edilip bu sorunların gidirilmesi için çok kalabalık ekiplerin katıldığı toplantılarda ortak akılla uygulanabilir projeler üretilmektedir. Tarım, ekonomi, işsizlik, çevre  ve sosyal devlet ilkelerinin tüm sorunsal kısımları üzerinde bir yol haritası çiziyoruz dedi. 
Akelma, Ülkemizin en önemli sorunlarından biri ekonomik kriz ve yüksek enflasyondur. Sayın başkanımız Ali Babacan lisans ve yüksek lisans eğitimini ekonomi alanında yapmış olup bakanlık görevini ifa ederken ülkemizin ekonomisine çağ atlamıştır. Deva Partisinin ekonominin iyileştirilmesi için atılabilecek adımlar hakkında çok kapsamlı projeleri ve çalışmaları mevcuttur . Sayın başkanımızın önderliğinde iktidara geldiğimiz zaman ekonomimizin düzeltilmesi için her türlü adım atılacaktır. 
Ergani İlçe teşkilatı olarak bizlerde göreve geldiğimiz günden beri halkımız ile iç içe bir çalışma programı uyguladıklarını belirten Akelma, Esnafın, çiftçinin, işsiz gençlerimizin kısacası toplumun tüm kesimi ile dirsek temasındayız. Sahada vatandaşlarımızı dinleyerek sorunları direkt olarak tespit ediyoruz. Amacımız sadece sorunları dillendirmek değil aynı zamanda çözüm için gerekli teşhis tedavi anlamında çözüm mekanizmasına yakın takiplerimiz olmaktadır. Bunun içinde çok çeşitli ve kapsamlı oturumlar halinde bu sorunlar hakkında görüşüp çözüm yolları üretiyoruz dedi.  
Ergani’nin özeline baktığımızda artık bir kanserli hücre misali devam eden Elektrik ,su ve çevre temizliği sorunları yaşanıyor. bununla birlikte   liyakat dışı Kurum atamaları,İşkur  atamaları. Bu sorunların getirdiği toplumsal stresi ortadan kaldırmanın Deva Partisi iktidarında gerçekleşeceğini biliyoruz ve buna İnanıyoruz. Bu inanç ve azim ile Güzel, yaşanabilir  ve huzurun egemen olduğu bir Ergani için kollarımızı sıvadık. Merkez ve köyler olmak üzere temsilcilikler atayarak sorun sıkıntıları tek çatı altında toplayarak verimli bir modeli uygulayacağız. Demokrasiyi partimizin ve ülkemizin genelinde uygulayarak gelecek nesillere değerli bir miras bırakacağız. Bu vesile ile Tüm Erganili hemşehrilerimizi Deva Partisi ilçe binamızda ağırlamak ve görmek isteriz diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?