Advert

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nde bakım ve onarım çalışması

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, günlük yaklaşık 1500 metreküp pis suyu arıtma kapasitesine sahip Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nde bakım ve onarım çalışması yürüttü.

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nde bakım ve onarım çalışması
Bu içerik 2090 kez okundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi,  günlük yaklaşık  1500 metreküp pis suyu arıtma kapasitesine sahip Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nde bakım ve onarım çalışması yürüttü.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü,çevreye duyarlı doğal habitatı korumaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

DİSKİ,Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nde yer alan çöktürme tankındaki bakım ve onarımı tamamlayarak tesisin daha verimli şekilde çalışmasını sağladı.

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nde,2 son çöktürme tanklarının yüzeylerinde zamanla aşınmalar oluşmaya başlamasıyla arızalar meydana gelmeye başladı.

Kesintisiz çalışan tesiste, çevre kirliliğinin oluşmaması amacıyla DİSKİ Genel Müdürlüğü teknik ekipleri, soruna ivedilikle müdahalede etti.

Uzman mühendisler tarafından tesiste özel dolgular içeren malzemeler ile bakım ve onarım işlemi yapılarak tanklar yüksek basınç ve aşınmaya dayanıklı hale getirildi.

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, çalışmalarla ilgili yerinde inceleme yaparak teknik ekipten bilgi aldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde silahlı kavga
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı
Bizans ve Romalılara ait tarihi eser yakalandı