Advert

MHP İLÇE BAŞKANI ARSLAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Miktat Arslan Ergani haber gazetesini ziyaret etti.

MHP İLÇE BAŞKANI ARSLAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET
Bu içerik 3594 kez okundu.

MHP Ergani  İlçe Başkanlığına atanan Miktat Arslan  beraberinde İlçe Başkan Vekili Nihat Taştekin ile birlikte ilçe genelinde yaptığı tanışma  ve kaynaşma ziyaretleri kapsamında gazetemizide ziyaret etti. 
Ziyarette, yerel basının çok önemli olduğunu vurgulayan Arslan, gazetemiz Genel yayın yönetmeni Esat Taştekin’den gazete çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
Atandıktan sonra, vatandaş buluşmalarına ve kamu ziyaretlerine ağırlık verildiğinin altını çizen Arslan, partide ise   üye çalışmalarının yanısıra siyasi çalışmalara ağırlık verdiklerini belirtti.
Başkan Miktat Arslan, MHP olarak sahaları boş bırakmayacaklarını ve her zaman vatandaşın yanında olduklarını ifade ederek, amaçlarının ‘İnsanı Yaşatki Devlet Yaşasın’ anlayışıyla ‘Halka Hizmet Hakka Hizmet’ düsturuyla, siyasi ahlak, şeffaflık, insana yakışan samimi duruş doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Basın olarak sizlerin beklentilerine ve sorunlarına duyarsız kalmamız mümkün değil diyen Arslan,  sorunlarınızın çözümü konusunda kapımızın her zaman açık olunduğunun bilinmesini isteriz dedi.
Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz Genel yayın yönetmeni Esat Taştekin’de, “Her kesime eşit mesafede, tarafsızlık ilkesi çerçevesinde, Ergani’nin çıkar ve menfeatleri doğrultusunda 21 yıldır ilçemize basın alanında hizmet ediyoruz. Gazetemizin okunabilirliğini artırmak ve daha çok vatandaşa ulaştırabilmek için uğraşıyoruz.” diye konuştu.
Karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı ziyaret, ilçe ve ülke gündemi ile ilgili siyasi gelişmelerin değerlendirilmesiyle sona erdi.

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak